Podcast

Nintendo gooit eigen historie weg - Ron en Erik Podcast 373

EShop sluit op Wii U en 3DS

Geschreven door Gijs Scheltens op
Nintendo sluit de eShop voor de Wii U en 3DS, en zet daarmee de eigen historie bij het grofvuil. Verder: Horizon Forbidden West en Cyberpunk 2077.

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Deezer, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of mail Erik.

Een boordevol topjaar voor games: 1997! Maar welke game wint de strijd om GOTY te worden? Luister en stem mee op Patreon!

Onderwerpen:

00:00 - Horizon Forbidden West
18:11 - Sony's PlayStation-strategie
27:24 - Nintendo eShop sluit voor Wii U en 3DS
38:21 - Next gen-patch voor Cyberpunk 2077
44:32 - Wat hebben we gespeeld?
54:28 - Luisteraarsvragen

Dit artikel delen:

Lees meer

Zelda: Majora's Mask vanaf vrijdag verkrijgbaar via Nintendo Switch Online Avalanche Studios' Contraband draait mogelijk om voertuiggevechten
2

Reacties op: Nintendo gooit eigen historie weg - Ron en Erik Podcast 373

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Roy36NL

  • 21 februari 2022 07:56
  Leuke podcast weer. Dit weekend heb ik volop zero dawn gespeeld en mijn hemel wat een game is dat. Zo ongelofelijk mooi de kwaliteit en de zorg druipt ervan af. En ik ben het zeker eens met het feit dat zo’n game niet te vinden is op de gamepass. Zelfs Halo infinite wat toch een leuke game is magqua design niet eens in de de schaduw staan van horizon. Dit is toch echt het grote verschil tussen Sony en Nintendo de liefde die ze in games stoppen. Microsoft mist dat in mijn optiek.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • gimbal2

  • 21 februari 2022 23:45
  Uiteraard gooien ze het weg, Nintendo is de koning van je exact dezelfde games herhaaldelijk opnieuw verkopen. Daar zijn ze al mee bezig sinds ze de SNES ontwikkelden. O je wil Super Mario 1-2-3 weer opnieuw spelen maar omdat je een SNES kreeg heb je de oude NES aan je neefje gegeven? Koop Super Mario All-stars voor de SNES!

  Het zal in hun eigen mening tijd worden dat de DS, 3DS, Wii en Wii U games daar ook bij gaan horen. De eShops voor de oude hardware sluiten past perfect bij dat doel. Koop maar een Switch hoor, de games komen er vanzelf beschikbaar. Totdat de Power Switch (laat me met rust, ik vind hem grappig) uitkomt natuurlijk en het feest weer opnieuw begint.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.