Podcast

Nintendo Direct Analyse - Switch Sports, Mario Kart, Xenoblade Chronicles 3 en meer! - Bonuslevel #83

WANZERS

Geschreven door MonsterCrab op
Welkom bij een splinternieuwe aflevering van Bonuslevel! Jouw favoriete podcast met het laatste nieuws, Switch-games, retrogames en een beetje gekkigheid.

Welkom bij een zeer juicy aflevering van Bonuslevel! In deze podcast bespreken Lucas, Jacco en Cody natuurlijk de kersverse Nintendo Direct en komt elke game aan bod, inclusief een paar dingetjes uit de Japanse Direct! Je kan dus uitgebreid luisteren naar discussies over Switch Sports, Mario Strikers: Battle League Football, Xenoblade Chronicles 3, de 48 tracks die naar Mario Kart 8 Deluxe komen, de komst van Earthbound naar de Switch en nog veel meer!

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony past winkelpagina Horizon Forbidden West aan na controverse rondom prijs Nintendo Direct: al het nieuws verzameld
0

Reacties op: Nintendo Direct Analyse - Switch Sports, Mario Kart, Xenoblade Chronicles 3 en meer! - Bonuslevel #83

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.