Podcast

Lekker veel Pokémon-nieuws en GTA-remasters naar Switch? - Bonuslevel #58

En de eerste screenshots voor Pikmin Go!

Geschreven door MonsterCrab op
Een verse aflevering van Bonuslevel is klaar om geconsumeerd te worden. Vergeet de mayo niet.

In deze aflevering bespreken we de Pokémon Presents-presentatie met o.a. Pokémon Legends: Arceus en de remakes Brilliant Diamond en Shining Pearl. Verder hebben we het over de GTA-games die mogelijk naar Switch komen, de eerste screenshots van de Pikmin-app, een nieuwe character voor Super Monkey Ball: Banana Mania en de releasedatum van Spelunky 1 & 2 voor Switch. In het Bonusonderwerp bespreken we hoe het is om te werken met videogames en we hebben uiteraard weer heerlijk veel mails en Discord-antwoorden. Eet smakelijk!

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Doom Slayers Collection voor Switch nu verkrijgbaar Guardians of the Galaxy bevat originele rocksoundtrack
0

Reacties op: Lekker veel Pokémon-nieuws en GTA-remasters naar Switch? - Bonuslevel #58

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.