Podcast

Het najaar voor de Switch en Art The Tiger™-kunstwerkjes! - Bonuslevel#59

Geschreven door MonsterCrab op
Een nieuwe Bonuslevel Podcast staat weer klaar om in je oorschelpen te pompen!

In aflevering 59 kletsen Lucas, Jacco en Cody over het nieuwe aankondigingen vanaf Gamescom, Pokémon Unite én Pokémon Go, de nieuwe Metroid Dread-trailer en de komst van Spelunky naar de Switch. In het Bonusonderwerp wordt het najaar van de Switch even onder de loep genomen. Verder hebben we weer genoeg mails en een heel bijzonder rondje uit de Discord. Jullie hebben allemaal kunstwerkjes gemaakt van onze hypothetische game Art The Tiger™ And The Magical Paintbrush, waar we compleet door zijn weggeblazen. Dankjewel voor jullie inzendingen!  

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Skate komt ook naar pc No More Heroes 3 speelt komisch met je verwachtingen
1

Reacties op: Het najaar voor de Switch en Art The Tiger™-kunstwerkjes! - Bonuslevel#59

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Fpsbig

    • 27 augustus 2021 12:52
    Beste bonus level boys. Nu alle werkjes van. Art the Tiger binnen zijn word het allicht tijd voor nog een email adres. Bonuslevelkwast@gmail.com

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.