Podcast
Fire Emblem Engage Bonuslevel

Fire Emblem Engage gespeeld en geen grote games na Zelda? - Bonuslevel

De geruchtenmolen op volle toeren

Geschreven door Jacco Peek op
De grote Nintendo Switch-game van januari is natuurlijk Fire Emblem Engage, en Jacco, Cody én expert Denian hebben de game al uitgebreid gespeeld. In hun preview leggen ze uit waarom de game prima speelbaar is als nieuwkomer, maar vooral de hardcore fans blij gaat maken.

Ook draaide de geruchtenmolen op volle toeren: Metroid Prime-nieuws, geen grote games meer na Zelda en een speciale oled-Switch voor Tears of the Kingdom

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vijf games verdwijnen in eerste helft januari van Xbox Game Pass Bungie werkt met Sony aan meerdere onaangekondigde projecten
0

Reacties op: Fire Emblem Engage gespeeld en geen grote games na Zelda? - Bonuslevel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.