Podcast
bonuslevel

15 jaar Nintendo Wii - Onze top 3 games! - Bonuslevel #72

Een nieuwe aflevering van Bonuslevel

Geschreven door Jacco Peek op
Welkom bij een splinternieuwe aflevering van Bonuslevel! Jouw favoriete podcast met het laatste nieuws, Switch-games, retrogames en een beetje gekkigheid.

De Wii bestaat 15 jaar! Daarom gaan Cody, Jacco en niemand minder dan Karim Shehata eens goed zitten voor die gekke, iconische console. Wat zijn de beste games? Wie viel er op z’n hoofd tijdens het spelen van Wii Sports? Je hoort het allemaal in deze gloednieuwe aflevering van Bonuslevel!

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Steve Aoki geeft Sonic the Hedgehog-concert LotR-studio Weta maakt game gebaseerd op beroemde franchise
1

Reacties op: 15 jaar Nintendo Wii - Onze top 3 games! - Bonuslevel #72

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Markus88

    • 25 november 2021 23:27
    4 weken achter wlkaar de verkeerde mp3 bestand.. Op een dag zullen jullie de comments lezen en mijn gebeden beantwoorden :P

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.