Podcast

Eerste details over de Mario-film en Indie World in de Hot or Not - Bonuslevel #57

Wie Foreman Spike nou?

Geschreven door MonsterCrab op
Welkom bij aflevering 57 van Bonuslevel! Cody is weer terug van vakantie en brengt weer volop gekkigheid met zich mee.

Samen met Lucas en Jacco worden de nieuwe Metroid Dread-trailer, geruchten over Xenoblade Chronicles 3, eerste details over de Mario-film, een update voor Zelda: Skyward Sword HD en meer besproken. De Indie World-presentatie wordt natuurlijk ook onder de loep genomen in de Hot or Not, inclusief geklets over het net verschenen Axiom Verge 2. Verder zijn er weer volop mails en bespreken we de slechtste Nintendo-games in de Discord-vraag.

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Top 30 bestverkochte spellen Japan bestond afgelopen week louter uit Switch-games Tweede verjaardag Borderlands 3 wordt gevierd met in-game events
1

Reacties op: Eerste details over de Mario-film en Indie World in de Hot or Not - Bonuslevel #57

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    karenflg

    • 18 augustus 2021 16:59
    Ik ben vrij vanavond. Wil je wat drinken, klik dan op de link om mijn profiel met het telefoonnummer te vinden —- shorl.com/byfebysyruku

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.