Podcast
Fire Emblem

De top 3 Fire Emblem-games en Hogwarts Legacy-leaks - Bonuslevel

En de review van Fire Emblem Engage

Geschreven door Jacco Peek op
Deze week is Denian weer te gast in Bonuslevel om het te hebben over Fire Emblem. Wat zijn de drie beste games, en past het nieuwe Fire Emblem Engage daartussen? Ook is er een hoop info verschenen over Hogwarts Legacy en deed Nintendo het absurd goed tussen de bestverkochte games in Nederland.

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ruim zeventig minuten Forspoken-gameplay gelekt Detroit: Become Human is meer dan acht miljoen keer verkocht
1

Reacties op: De top 3 Fire Emblem-games en Hogwarts Legacy-leaks - Bonuslevel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    xXDannyNLXx

    • 23 januari 2023 07:37
    Leuke podcast erg benieuwd naar fire emblem. Je schrikt je wel kapot alsje mail opeens behandeld word en je je naam hoort. terwijl je half in comaligt te gamen voor je moet slapen :P

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.