Podcast

Bonuslevel Podcast #16: Pokémon-dlc als blauwdruk voor de toekomst

En een Bonuslevel-baby!

Geschreven door Lucas May op
Behoefte aan een goede dosis Nintendo-fun en gezellig geklets? Dan hebben we goed nieuws voor je. De nieuwe Bonuslevel is weer gearriveerd!

Tijd voor Bonuslevel! In aflevering 16 hebben we het uitgebreid over de aankomende The Crown Tundra-dlc voor Pokémon Sword en Shield en wat dit betekent voor de toekomst van de franchise. Verder komen Immortals: Fenyx Rising, Zelda: A Link to The Past, Hyrule Warriors: Age of Calamity, Steve uit Minecraft en natuurlijk Spelunky 2 aan bod. Check hier trouwens de foto van de middelvinger uit de Pokémon-leaks.

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Hij is best nieuw!

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en ons Twitter-kanaal in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hearthstone krijgt in november een nieuwe uitbreiding Stormzy brengt nummer in Watch Dogs Legion ten gehore
0

Reacties op: Bonuslevel Podcast #16: Pokémon-dlc als blauwdruk voor de toekomst

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.