Podcast

Bonuslevel Podcast #15: Mario Kart Live Review en lelijke Mario-schoenen

Return of the Peek

Geschreven door Lucas May op
Behoefte aan een goede dosis Nintendo-fun en gezellig geklets? Dan hebben we goed nieuws voor je. De nieuwe Bonuslevel is weer gearriveerd!

Aflevering 15 van Bonuslevel is hier! Lucas, Jacco en Cody bespreken in deze podcast onder andere Mario Kart Live, die we uitvoerig getest hebben, een prijsverlaging voor Joy-Cons in Japan, Mario-schoenen, uitgebreide mails van luisteraars en de impact van Nintendo op hun leven in het Bonusonderwerp.

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Hij is best nieuw!

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en ons Twitter-kanaal in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Blizzard denkt na over 'de toekomst van StarCraft' Cloudpunk is nu beschikbaar op consoles
0

Reacties op: Bonuslevel Podcast #15: Mario Kart Live Review en lelijke Mario-schoenen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.