Podcast

Bonuslevel Podcast #14: Pikmin 3 Deluxe-preview en Wouter F. Brugge te gast!

Fijn weekend alvast!

Geschreven door Lucas May op
Behoefte aan een goede dosis Nintendo-fun en gezellig geklets? Dan hebben we goed nieuws voor je. De nieuwe Bonuslevel is weer gearriveerd!

In deze aflevering is Power Unlimited Magazine-hoofdredacteur Wouter Brugge te gast om het te hebben over Pikmin 3 Deluxe, omdat Bonuslevel-held Jacco er helaas niet bij kon zijn! Verder bespreken de boys de opening van Super Nintendo World in Japan, gameplay van Hyrule Warriors: Age of Calamity, een echte schurk die Bowser heet en nog veel meer! Een extra bedankje aan Alicia Tai, die wat uitstekende observaties over Pikmin 3 Deluxe heeft ingestuurd.

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Hij is net nieuw!

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en ons Twitter-kanaal in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 14:30 Vrijdagmiddag Deluxe met Fall Guys seizoen 2 en Black Ops Cold War 'Microsoft gaat App Store omzeilen met xCloud via browser'
0

Reacties op: Bonuslevel Podcast #14: Pikmin 3 Deluxe-preview en Wouter F. Brugge te gast!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.