Podcast

Bonuslevel Podcast #13:Mario Kart Live, Mario 35 en Minecraft-vechters naar Smash Bros.

Aflevering 13 en ook nog op een vrijdag? Pas maar op!

Geschreven door Lucas May op
Behoefte aan een goede dosis Nintendo-fun en gezellig geklets? Dan hebben we goed nieuws voor je. De nieuwste aflevering van Bonuslevel staat voor je klaar!

Het is aflevering 13 van Bonuslevel, maar maak je geen zorgen want het luisteren van deze podcast brengt juist geluk. Echt waar! In Bonuslevel hebben Lucas, Jacco en Cody het deze week onder andere over Mario Kart Live: Home Circuit (die met echt karts), Steve uit Minecraft die naar Smash Bros. Ultimate komt, onze eerste ervaringen met Mario 35 (die lijkt op Tetris 99) en het laatste Pokémon-nieuws. ♥

Kom ook bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Hij is net nieuw!

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en ons Twitter-kanaal in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hyper Scape wordt herzien om volle potentie te bereiken De eerste wereld van Crash Bandicoot 4: It's About Time
0

Reacties op: Bonuslevel Podcast #13:Mario Kart Live, Mario 35 en Minecraft-vechters naar Smash Bros.

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.