Podcast

Bonuslevel Podcast #12:Zelda-film misschien naar Netflix en de oorlog tussen fysieke en digitale games

Je hebt het Bonuslevel weer bereikt!

Geschreven door Lucas May op
Behoefte aan een goede dosis Nintendo-fun en gezellig geklets? Dan hebben we goed nieuws voor je. De nieuwste aflevering van Bonuslevel staat voor je klaar!

In aflevering 12 van Bonuslevel kletsen Lucas, Jacco en Cody over Tom Holland die misschien Link gaat spelen in een Zelda-film, Bethesda die is gekocht door Microsoft, Kirby Fighters 2 en geruchten over Switch-versie van Pokémon Heart Gold en Soul Silver. Verder strijden we om te bepalen of je nou fysiek of digitaal je games moet kopen en behandelen we een recordaantal vragen die jullie hebben ingestuurd.

Kom ook bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Hij is net nieuw!

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en ons Twitter-kanaal in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Win de gezellige partygames De Crew en Black Stories! Zes tips om goed te beginnen aan Mafia: Definitive Edition
0

Reacties op: Bonuslevel Podcast #12:Zelda-film misschien naar Netflix en de oorlog tussen fysieke en digitale games

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.