Podcast

Apex Legends getest en komt Valheim naar Switch? - Bonuslevel #36

En in het bonusonderwerp: Wat kan er beter aan Switch Online?

Geschreven door MonsterCrab op
De nieuwe Bonuslevel staat je klaar! Deze week hebben Lucas, Jacco en Cody het opvallend veel over third party-games op de Switch.

Zo heeft Cody de Switch-versie van Apex Legends gespeeld en bespreken we een mogelijk port van Valheim. Verder bespreken we de nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles-game die net is aangekondigd, is er kort nieuws over Super Nintendo World en hebben we het uitgebreid over online gamen en hoe Switch Online kan worden verbeterd. Uiteraard hebben we jullie Discord-antwoorden weer erbij gepakt en zijn er weer genoeg mailtjes gearriveerd.

De droomcode voor het sporteiland van Jacco (DA-6481-0623-7609)Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Little Nightmares 2 is al meer dan een miljoen keer verkocht Video verwelkomt Bethesda bij de Microsoft-familie
0

Reacties op: Apex Legends getest en komt Valheim naar Switch? - Bonuslevel #36

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.