Podcast

Alle Mario Kart-games gerankt - Bonuslevel #84

Geschreven door MonsterCrab op
Welkom bij een splinternieuwe aflevering van Bonuslevel! Jouw favoriete podcast met het laatste nieuws, Switch-games, retrogames en een beetje gekkigheid.

Eindelijk gaat het gebeuren! Lucas, Jacco en Cody gaan in aflevering 84 van Bonuslevel alle Mario Kart-games langs en ze in een lijst van slechtste naar beste zetten. Verder bespreken de heren het einde van de eShop voor de WiiU en 3DS, de uitbreidingspas voor Mario Kart 8 Deluxe en Switch Sports, die je dit weekend kan testen! Hiernaast deelt Lucas wat nieuws aan het begin van de podcast waar je misschien even voor moet zitten. En verder behandelen we zeker één mailtje en al jullie Discord-antwoorden. Groetjes!

Kijk hier trouwens de GameCube-stream van Lucas terug.

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Anime streamingdienst Crunchyroll nu beschikbaar op Nintendo Switch ‘Bereid je voor om verrast te worden in Horizon Forbidden West’
0

Reacties op: Alle Mario Kart-games gerankt - Bonuslevel #84

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.