2022 Gamefilms en -series Preview en GoldenEye naar Switch? - Bonuslevel #78

2022 Gamefilms en -series Preview en GoldenEye naar Switch? - Bonuslevel #78

Welkom bij een splinternieuwe aflevering van Bonuslevel! Jouw favoriete podcast met het laatste nieuws, Switch-games, retrogames en een beetje gekkigheid.

De eerste officiële Bonuslevel van 2022 is een feit! In aflevering 78 bespreken de dudes onder andere een mogelijke rerelease van GoldenEye 007, Switch-tekorten en het succes van Zelda-spinoff Hyrule Warriors: Definitive Edition. In het Bonusonderwerp nemen we jullie mee naar de belangrijkste gamefilms en -series van het komende jaar en verder zijn er volop mails en Discord-antwoorden! Oja, en je maakt kans om een keertje in real-life virtueel te gaan racen met de Bonuslevelboys, echt waar!

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou