Partnerbijdrage
Game Mania

Steun KiKa bij Game Mania en maak kans op fantastische prijzen!

PS5 en Xbox Series X te winnen voor donateurs

Geschreven door Partner bijdrage op
Net als voorgaande jaren zet Game Mania zich in om geld op te halen voor KiKa Kinderen Kankervrij met het Gamers4Life initiatief, en daar willen jullie vast aan bijdragen! Niet alleen omdat het voor een goed doel is, maar ook omdat je kans maakt op te gekke prijzen, zoals een PlayStation 5 of Xbox Series X.

Dit artikel is een advertorial van Game Mania. Lees hier wat dit betekent.

Zowel in de winkels van Game Mania als op de webshop kan je €2 doneren in ruil voor een lootje. Elk lootje bevat een code, die je vervolgens op de website van Gamers4Life invoert. Hierbij mag je zelf kiezen voor welke prijs je je lootje wilt inzetten. Ga je voor die felbegeerde PS5 of Xbox Series X, of kies je een kleiner prijsje waar je relatief meer kans op maakt? Aan jou de keuze, en je kan natuurlijk zoveel lootjes bemachtigen als je maar wilt om je kansen te vergroten én om meer geld te doneren aan KiKa!

In de prijzenpot vind je niet alleen de twee next-gen consoles, maar ook headsets, diverse games en allerlei game-gerelateerde merchandise, dus er is voor ieder wat wils. Neem zelf een kijkje, en vergeet niet om geld voor KiKa te doneren en zo een of meerdere lootjes te bemachtigen!

Doneer 10 euro en unlock een speciale badge bij Game Mania

Voor de gulle helden die minstens 10 euro doneren, krijgen naast de vijf lootjes nog een speciale prijs in de vorm van een unieke Gamers4Life Badge die unlockt op je Game Mania XP-account. Niet alleen staat deze badge voor eeuwig op je profiel te shinen, maar je ontvangt er ook nog 500 Coins voor.

Voor wie niet bekend is met Game Mania XP, leggen we even uit. Game Mania XP is het vernieuwde spaarprogramma van Game Mania waarbij je spaart voor kortingsbonnen en toegang krijgt tot speciale deals, bijvoorbeeld korting op een nieuwe game of accessoire. Heb je momenteel niks op het oog? Je kan je Coins ook inwisselen voor aanbiedingen bij partners zoals HelloFresh, Crimibox, Booking, en zo verder!

Bij elke aankoop die je doet verdien je zowel Coins als XP. Je Coins zet je om in kortingsbonnen, en met de XP ga je steeds level up waardoor je uiteindelijk een hogere Class bereikt. Hoe hoger je Class, hoe meer Coins je verdient voor elke gespendeerde euro!

Daarnaast zijn er speciale Badges te unlocken door bijvoorbeeld een game toe te voegen aan je wishlist of een headset aan te schaffen. Er zijn inmiddels al 53 verschillende Badges om te verdienen en er komen er steeds meer bij – zoals de Gamers4Life Badge!

Voor de diehards die Platinum-status hebben verworven door de allerhoogste Class te bereiken, zijn er bovendien leuke extraatjes. Zo hebben Platinum-leden onlangs een exclusieve en genummerde art print ontvangen van The Last of Us: Part II.

Nog geen lid van Game Mania XP? Je kan een gratis account aanmaken via de Game Mania website. Tip: vul je profiel verder aan en je hebt al gelijk een paar Badges en Coins te pakken. Zorg ervoor dat je ingelogd bent met je account wanneer je je Gamers4Life lootjes koopt als je de Badge wilt unlocken.

Dit jaar kunnen gamers weer een groot verschil maken voor een hele hoop kinderen. Laten we ons van onze beste kant laten zien en weer samen een prachtig record zetten voor KiKa! Alvast bedankt voor je steun!

Dit artikel delen:

Lees meer

PUBG Corporation onderzoekt grotere maps en 'interessantere gameplay' Daemon X Machina op Switch en pc bevat nu cross-saves
2

Reacties op: Steun KiKa bij Game Mania en maak kans op fantastische prijzen!

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Rachid.H

  • 10 december 2020 16:05
  Gaat het volledige bedrag naar KIKA?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  HunterSeeker

  • 11 december 2020 08:09
  je kan kika dacht ik ook steunen door een XXL Frikandel te kopen,

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.