Partnerbijdrage
PC Games

De beste pc-games van 2021 volgens de bezoekers van Gamer.nl - Tussenstand

Microsoft aan de leiding

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
2021 is alweer bijna voorbij, dus wordt het weer tijd om de balans op te maken. Dit jaar kiezen de bezoekers van Gamer.nl wederom de beste pc-games van het jaar!

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door ROG. Lees hier wat dat betekent.

Tussenstand

Na bijna een week stemmen is het tijd om de balans op te maken. Een korte blik op de top 5 laat zien dat Microsoft dit jaar op pc-gebied zeer dominant is, met Forza Horizon 5, Age of Empires 4 én Halo Infinite als de drie meest populaire games. De top 5 wordt afgesloten door het survivalfenomeen Valheim en co-op-game - en tevens GOTY-winnaar op The Game Awards 2021 - It Takes Two.

1. Forza Horizon 5

2. Age of Empires 4

3. Halo Infinite

4. Valheim

5. It Takes Two

Forza Horizon 5

Stem tot 24 december

Bovenstaande is nog lang niet de definitieve top 5: verschuivingen zijn absoluut nog mogelijk. Stem daarom nog tot en met 24 december op jouw favoriete pc-games van 2021, waarna de stembussen sluiten en de tien meest populaire titels worden onthuld. Moge de beste winnen!

Regels

Aan de stemronde zit zoals gewoonlijk een aantal spelregels. Zo gaat het om games die dit jaar op pc zijn verschenen, exclusief remasters en ports. Titels als Ghost of Tsushima, die eerder voor PlayStation 4 verscheen, is dus uitgesloten van deelname. Ook uitbreidingen en collecties van meerdere games doen niet mee.

Dat houdt ook in dat de lijst een hoop multiplatformgames bevat, en niet enkel pc-exclusieve games. De pc in nu eenmaal een prachtig platform om titels als Battlefield 2042, Marvel's Guardians of the Galaxy en Psychonauts 2 op te spelen. Uiteraard ben je wel vrij om te stemmen op 'typische' pc-toppers van dit jaar, zoals Age of Empires 4, Humankind en Inscryption.

Stemmen op de lijst is vrij simpel: vul in het stemformulier hieronder je absolute top drie pc-games van 2021 in door bij elke titel aan te geven op welke plaats deze hoort. Ontbreekt een game? Geef dan antwoord in het tekstveld onderaan.

Halo Infinite

Nog geen game-pc?

De beste pc-games volgens de community van Gamer.nl wordt mede mogelijk gemaakt door de ROG Zephyrus M16, een ultradunne gaminglaptop die uitermate geschikt is voor de beste pc-games van 2021. De Zephyrus M16 beschikt over een i9-11900H-cpu, Nvidia Geforce RTX 3070-videokaart en een WQHD-scherm met een verversingssnelheid van 165 Hz,  3 milliseconden vertragingstijd en ondersteuning voor Dolby Vision.

Lees hier meer over de ROG Zephyrus M16.

rog

Stemmen

Stem hieronder of via deze link!

Dit artikel delen:

Lees meer

The Game Awards 2021 werd door 85 miljoen mensen bekeken Eerste beelden van The Witcher: Blood Origin-serie getoond
0

Reacties op: De beste pc-games van 2021 volgens de bezoekers van Gamer.nl - Tussenstand

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.