Partnerbijdrage
Rainbow Six Extraction Chopper

De beste Operators in Rainbow Six Extraction

Vergroot de kans op succes met deze Operators

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Rainbow Six Extraction is inmiddels al een paar dagen uit, waardoor spelers de kans hebben gekregen om te experimenteren met de verschillende Operators die in de game beschikbaar zijn. Maar welke zijn de beste?

Dit artikel is een partnerbijdrage van Ubisoft. Lees hier wat dit betekent.

In Rainbow Six Extraction krijgt de speler de taak om alleen of in een drietal missies te voltooien, bijvoorbeeld door het verkrijgen van intel over de gevreesde Archaeans, de vijandelijke aliens uit de game. Om de kans op een succesvol vertrek uit het missiegebied te vergroten, is het samenstellen van een team dat bestaat uit de juiste Operators erg belangrijk. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

De beste Operators

Momenteel zitten er achttien verschillende Operators in Rainbow Six Extraction, al zijn ze niet allemaal vanaf het eerste level speelbaar. Operators hebben ieder een eigen skillset dat op andere momenten in de game goed van pas komt. Toch zijn er een paar Operators die boven de rest uitsteken, simpelweg omdat ze in de meeste situaties uitblinken.

Vigil

Vooral op de hogere moeilijkheidsgraden komt het regelmatig voor dat de Archaeans de speler overweldigen met grote aantallen. Vigil blinkt uit in dergelijke situaties door zijn vaardigheid die hem tien seconden lang onvindbaar maakt voor vijanden, en ze daarna markeert. Daardoor zijn ze ook makkelijker te traceren.

Doc
Levens zijn zeer kostbaar in Rainbow Six Extraction. Veel schade oplopen in het eerste level betekent vaak dat de speler ervoor moet kiezen om te extracten, in plaats van door te gaan om meer bonussen binnen te slepen. Daarom is Doc zo’n sterke Operator, met zijn Stim-pistool dat hij kan gebruiken om het levensaantal van zijn teamgenoten of zichzelf te verhogen. Hij kan er zelfs zijn teamgenoten mee tot op de been helpen als ze neergehaald zijn!

Finka
Het Stim-pistool van Doc is echter niet de enige manier om het levensaantal van Operators te boosten. Finka’s Adrenal Surge boost het team door ze extra levens te geven, hun richtsnelheid te vergroten en de duur van vijandelijke effecten met maar liefst vijftig procent te verminderen. Als een gevecht op het punt staat om uit de hand te lopen, kan Finka het tij eenvoudig keren.

Hibana
Doc en Finka proberen er een overwinning uit te slepen door hun teamgenoten zo lang mogelijk in leven te houden. Hibana, daarentegen, is erop gebrand de monsters zo snel mogelijk uit te schakelen. De Operator werkt namelijk met explosieven die enorme schade toebrengen. Hoewel normale vijanden met een kogel door het hoofd net zo snel doodgaan, werken deze bommen zeer goed tegen sterkere Archaeans, zoals een Smasher of Apex.

Lion
Lion heeft zonder twijfel de beste vaardigheid om de vijand rustig te scouten, voordat het schieten kan beginnen. Met slechts een klik op de juiste knop onthult Lions vaardigheid alle nabije vijanden, ook door muren heen. Op het hoogste level duurt dat zelfs dertig seconden. Lion is daarom een zeer welkome toevoeging aan iedere squad om met een voordeel een level te beginnen, zodat de extra levens geboost door Doc of Finka misschien niet eens nodig zijn.

Pulse
De Operator Pulse blinkt uit vanwege zijn ability die hem de mogelijkheid geeft om Nests, VIPs en MIAs door de muur te zien. Vooral voor het vinden van Nests is erg handig, aangezien deze soms goed verstopt zitten. Als Pulse zijnde kan de speler een door de muren gespot Nest markeren, zodat ook teamgenoten weten waar ze zijn moeten.

Sledge
Sledge is een andere Operator dan zijn collega’s, vanwege de grote hamer waar hij graag mee in het rond slingert. Deze zeer handige hamer kan gebruikt worden om vijanden er flink van langs te geven, of om muren kapot te slaan om openingen te creëren die tactische voordelen kunnen bieden. Voor spelers die iets minder goed zijn in het recht schieten op de vijand, is Sledge een uitstekende optie.

Door de bovenstaande tips te volgen kunnen spelers zich beter voorbereiden op hun volgende avontuur in Rainbow Six Extraction, en daarmee betere bonussen binnen te slepen of verder te komen dan ooit in de ranked-modus, Maelstrom Protocol. En dat allemaal voordat het volgende potje uberhaupt begonnen is!

Dit artikel delen:

Lees meer

'Call of Duty: Modern Warfare 2 al in alfafase' Elden Ring-gameplay toont Castle Mourne
0

Reacties op: De beste Operators in Rainbow Six Extraction

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.