Overzicht
PlayStation VR2

PlayStation VR2 kopen - Hier pre-order je een PS VR2

Pre-orders starten op 15 november voor 599,99 euro

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
De PlayStation VR2 komt op 22 februari 2023 uit en de pre-orders starten op 15 november voor 599,99 euro. In het pakket zitten de headset, de Sense-controllers en stereo en een koptelefoon voor stereogeluid. In dit artikel lees je waar je de PS VR2 kunt kopen.

Je kunt de PlayStation VR2 vanaf 15 november vooruitbestellen via de officiële website van PlayStation. Je kunt je nu al inschrijven om direct een mail te ontvangen wanneer de pre-orders live gaan. Het apparaat gaat 599,99 euro kosten, ook komt er op de dag van release een oplaadstation voor de controllers uit voor de prijs van 49,99 euro. Daarnaast verschijnt er op dezelfde dag ook een bundel met vr-game Horizon Call of the Mountain. Deze bundel gaat 649,99 euro kosten.

Sony liet eerder al weten dat er meer dan elf games op release beschikbaar moeten komen. Ook is bekend dat de vr-helm niet backward compatibel wordt met games die op de eerste PS VR zijn verschenen.

Specs PS VR2

De afgelopen jaren heeft Sony op verschillende momenten details rondom de PlayStation VR2 onthuld. Zo bedraagt het oledscherm van de bril 4000 bij 2040 pixels (2000 bij 2040 per oog) en is het gezichtsveld 110 graden. Verder heeft PlayStation VR2 inside-out-tracking, zodat een losse camera niet nodig is.

Dankzij vier camera's in het apparaat zelf hoeven er geen gekleurde leds op het apparaat te zitten zodat bijgehouden kan worden waar de speler is. Deze camera's volgen ook de nieuwe controllers. Tot slot worden in de helm met camera's de ogen van spelers gevolgd, waardoor spelers hun ogen kunnen gebruiken om de camera te besturen. Complete specificaties van de helm en de controllers zijn hier te vinden.

PS VR2-voorraadchecker

Houd ook alvast onze Stock Alert, oftewel een voorraadchecker, in de gaten voor wanneer de headset in meerdere winkels beschikbaar wordt.

Onze Stock Alert laat automatisch zien waar de PS VR2 beschikbaar is. Zodra er voorraad is krijg je een geluidje te horen en kleurt het gebied geel bij de webshop in kwestie. Je hoeft de pagina niet te refreshen, Stock Alert wordt live geüpdatet.

Dit artikel delen:

Lees meer

PS5-versie Football Manager 2023 voor onbepaalde tijd uitgesteld Ranked Play verschijnt komend jaar in Call of Duty: Modern Warfare 2
4

Reacties op: PlayStation VR2 kopen - Hier pre-order je een PS VR2

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • TripleR40

  • 3 november 2022 11:24
  Ik heb me gister al ingeschreven en hoop dat ik de 15e mag reserveren!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • gerro

  • 3 november 2022 12:15
  Iemand hier al een email gekregen met de pre order link?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  JaccoPeek

  • 3 november 2022 16:29
  @gerro Nee, ik denk dat je die de 15e krijgt!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  WinNow

  • 3 november 2022 23:15
  Duimen maar!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.