Overzicht
insidegamer

Inside.Gamer Community Spotlight #7

Wat was er zoal te vinden op ons nieuwe platform deze week?

Geschreven door Maarten van der Vlugt op
Vorige maand lanceerde Inside.Gamer, een nieuwe community platform waar je lekker kan kletsen over games met je medegamers en waar je de nodige gifjes, stevige discussies, zelfgemaakte reviews en off-topic onderwerpen kan vinden.

Mocht je het gemist hebben, dan kan je hier een uitgebreide post vinden over Inside.Gamer. In dit bericht lichten we een aantal posts van deze week voor je uit. 

Q&A: Zoek je weleens een uitleg van een game-einde op?

Deze week hebben we een simpele vraag, met wellicht een complex antwoord: zoek je weleens een samenvatting of uitleg van het einde van een game op? En in welke situaties? 

Deel je antwoord hier!

Bloodborne

Dark Void

Een nieuwe week, een nieuwe user review van Blasterjackson! Deze week behandelt hij de game Dark Void, die in 2010 uitkwam voor de Xbox 360 en PS3. 

"In Dark Void maken we kennis met Will: een piloot die neerstort nadat hij nietsvermoedend de Bermuda Triangle invliegt. In de echte wereld is de mythe van deze regio allang ontkracht, maar de aantrekkingskracht voor fans van het paranormale en buitenaardse is desondanks aanwezig. En ontwikkelaar Airtight Games voedt dat graag."

Lees hier de review van Dark Void

Op welke gameprestatie ben jij het meest trots?

Iedereen heeft wel iets om trots op te zijn. Denk aan die Platinum trophy waar je maanden voor hebt lopen zwoegen. Of die keer dat je die arrogante gast op dat feestje compleet van de mat hebt geveegd in Mortal Kombat. Of misschien heb je weleens in de top 100 leaderboard gestaan van Call of Duty? Het zijn stuk voor stuk prestaties waar je best trots op mag zijn. Maar op welke ben jij het meest trots?

Deel hier jouw mooiste gameprestaties

Platinum trophy

Audio in gaming: Hoe luister jij naar games?

Geluid is van cruciaal belang in gaming. Of het nou om de voetstappen van je tegenstanders in Warzone gaat of de geluiden van de wereld die je dieper in het spel zuigen. Er zijn verschillende manieren waarop je naar je games luistert; Speakers, surround setups, koptelefoons, oortjes, you name it. 

Hoe luister jij naar games?

Game Boy Advance mod: IPS beeldscherm

In deze post van SamuraiPizzaCat legt hij uit hoe je jouw Game Boy Advance kan modden met een IPS beeldscherm:

"IPS schermen zijn erg scherp en hebben een groot kleurbereik. Met de mod die ik straks kort ga uitleggen is er ook de mogelijkheid om de brightnesss aan te passen. Hierdoor kun je in vol zonlicht nog steeds goed gamen.

Voordeel van deze IPS mod is dat je de Game Boy Advance echt naar een hoger niveau tilt. De console wordt ineens een genot om op te spelen en je hebt gelijk zin om de hele library aan games weer eens te spelen. Want daar zitten een aantal parels tussen."

Bekijk hier de tutorial van SamuraiPizzaCat

Assassin’s Creed Valhalla – of een pleidooi voor meer lef en minder risicomijding.

"Een volwaardige triple A spel maken is een risicovolle aangelegenheid. Je moet veel geld investeren eer de game in de winkels ligt en als het misgaat zijn de verliezen desastreus. Teams van honderden mensen en hoge overhead maken dat het letterlijk miljoenen kost om een game te maken. Dit heeft het nare gevolg dat grote bedrijven daarom de neiging krijgen om vooral veilige paden te bewandelen en risico’s te mijden, want zolang het verkoopt en geld in het laatje brengt… waarom niet? Dat is het veiligst voor de portemonnee."

Lees hier de post van Gamerroelof

Assassins creed gold

Nieuwe Dunkey video: Top 10 hottest game characters

Eerst even deze kijken:

De reactie van Dunkey:

Wat spelen we dit weekend? 3 en 4 april

Het is weer weekend! Gaan we dit weekend nog wat spelen? We vroegen het uiteraard weer aan de redactie.

Wat spelen we dit weekend?

Warzone

Tot zover een selectie van de posts op Inside.Gamer van deze week. Op zoek naar meer? Er is altijd meer te vinden op het nieuwe community-platform. En vergeet zelf niet ook af en toe wat leuks te plaatsen!

Dit artikel delen:

Lees meer

Ubisoft werkt aan 60 fps-modus voor next-gen-versies Watch Dogs Legion Tweede seizoen van The Witcher is gefilmd
0

Reacties op: Inside.Gamer Community Spotlight #7

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.