Overzicht

Hoogtepunten: Screenshots nieuwe Battlefield gelekt

Nintendo wil meer animaties maken en RE Village review!

Geschreven door Maarten van der Vlugt op
Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben voor jouw gemak een overzicht gemaakt van alle hoogtepunten van deze week!

Screenshots van nieuwe Battlefield-game gelekt

Er zijn mogelijk twee onscherpe screenshots van de nieuwe, aankomende Battlefield-game gelekt.

De screenshots werden dit weekend op social media geplaatst. Volgens insider Tom Henderson - die eerder al details over de nieuwe Battlefield naar buiten heeft gebracht - zijn de screenshots echt. Vorige maand bracht Henderson schetsen uit van dezelfde scène die in de gelekte screenshots wordt getoond.

Lees verder

Battlefield 3

Microsoft voegt FPS Boost aan meer dan zeventig games toe

Microsoft heeft de zogeheten 'FPS Boost'-optie aan meer dan zeventig games toegevoegd.

De teller van Xbox-games die FPS Boost ondersteunen, staat daardoor nu op 97 games. Spellen die zijn toegevoegd, zijn onder andere Alien Isolation, Life is Strange 1 en 2, Shadow of the Tomb Raider, Assassin's Creed Unity, Yakuza 6 en Gears of War 4. Hier is een complete lijst te bekijken met alle games die FPS Boost ondersteunen.

Lees verder

Xbox Series X

Press Reset geeft een essentieel inkijkje in de game-industrie

Een web van pr en marketing maakt het bijzonder lastig om game-ontwikkeling volledig te doorgronden. Press Reset, het nieuwe boek van journalist Jason Schreier, laat daarom op kundige wijze een kant van de industrie zien waar voor de buitenwereld weinig zicht op is: die van het sluiten van studio’s.

Iets wijzer worden over hoe games tot stand komen is nooit weg. Sterker nog: er bestaat een kloof tussen de visie en kennis van game-ontwikkelaars, het publiek dat games speelt en de media die de games bekritiseren. Wat voor ‘ons’ een doodsimpel onderdeel van een game lijkt – de aanwezigheid van functionele deuren – is voor de makers wellicht een nachtmerrie. Erover lezen verreikt je kennis en creëert nieuwe waardering voor dit prachtige, interactieve medium. 

Lees verder

Nintendo wil naast Mario meer animatiefilms en -series maken

Nintendo heeft interesse in het maken van diverse animatiefilms en -series gebaseerd op zijn franchises.

Het was eerder al bekend dat Nintendo samenwerkt met Despicable Me-studio Illumination aan een animatiefilm gebaseerd op Super Mario. Deze film moet voor zover bekend volgend jaar uitkomen.

Lees verder

Super Mario Sunshine

Activision wil 2000 extra ontwikkelaars aannemen in twee jaar tijd

Activision Blizzard heeft aangekondigd dat het 2000 nieuwe ontwikkelaars willen aannemen in twee jaar tijd.

Dat blijkt uit het onlangs verschenen winstrapport van het bedrijf. In het rapport staat geschreven dat Activision als doel heeft om de ontwikkelingsteams te verdriedubbelen en dat het dus 2000 nieuwe werknemers wil aannemen. 

Lees verder

Activision Blizzard

Returnal-studio vraagt PS5-gamers om vandaag auto-updates uit te zetten

Returnal-ontwikkelaar Housemarque raadt PlayStation 5-gamers aan vandaag de auto-update-optie op de PS5 uit te zetten, in verband met een aankomende patch.

Returnal laat spelers niet saven tijdens 'runs' door de spelwereld. Als oplossing zetten spelers nu hun PlayStation 5 in rustmodus wanneer men even pauze wil nemen of iets anders moet gaan doen. 

Lees verder

Resident Evil Village combineert op indrukwekkende wijze survival-horrorelementen

Na de vele metamorfosen die de Resident Evil-franchise heeft ondergaan, werd er met het zevende deel teruggegrepen naar de basis: onvervalste, spannende survival-horror. Met de voortgang van Ethan Winter's verhaal, een eerstepersoonsaanzicht en een flinke dosis lugubere griezels, tapt Resident Evil Village uit hetzelfde vaatje. Daar blijft het dit keer echter niet bij.

Lees verder

Microsoft heeft nooit direct verdiend aan verkoop Xbox-consoles

Dat heeft Lori Wright, de vicepresident van Xbox business development, gisteren bevestigd tijdens de rechtszaak tussen Epic Games en Apple, die maandag is begonnen. Zij was onderdeel van de rechtszaak als getuige. 

Wright werd door de advocaat van Epic gevraagd hoeveel Microsoft per verkochte Xbox-console verdient. "Niets. We verkopen Xbox-consoles met verlies." Toen ze gevraagd werd of Microsoft ooit direct heeft verdiend aan de verkoop aan een Xbox-console antwoordde ze negatief.

Lees verder

Xbox Series X

Dit artikel delen:

Lees meer

Final Fantasy 7 Remake Intergrade minstens een halfjaar exclusief op PS5 Een lagere moeilijkheidsgraad verpest helemaal niks
0

Reacties op: Hoogtepunten: Screenshots nieuwe Battlefield gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.