Overzicht
Tech awards 2018

Dit zijn de winnaars van de Tech Awards 2018

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
De Tech Awards 2018 zijn een gezamenlijk initiatief van Computer!Totaal, PCM, Zoom.nl, Computer Idee, BesteProduct.nl, MacWorld.nl, Power Unlimited, InsideGamer.nl en Gamer.nl. Van de duizenden nieuwe producten die afgelopen jaar zijn geïntroduceerd en getest zijn er 139 bekroond met een Tech Award.

In totaal zijn er 139 winnaars, verdeeld over 52 verschillende categorieën. Deze categorieën zijn uiteenlopend op het gebied van tech: smartphones, laptops, televisies, koptelefoons, netwerkapparatuur, games en ga zo maar door.

Tech Awards

De Tech Awards zijn in het leven geroepen om consumenten te helpen bij de aankoop van allerhande tech-producten. Consumenten moeten doorgaans kiezen uit tientallen verschillende producten binnen een productcategorie. De onafhankelijke testoordelen van de gespecialiseerde experts scheiden het kaf van het koren. Een Tech Award betekent aan de top staan in een van de geteste productcategorieën van het afgelopen jaar. Het gaat dus om de beste producten: dankzij het kwaliteitscertificaat van de Tech Awards begaat niemand in de belangrijke decembermaand een miskoop

Het volledige overzicht van de 139 winnaars, verdeeld over 52 categorieën, vind je op deze pagina.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Bethesda levert alsnog canvas tassen aan gedupeerden Fallout 76 Rockstar wijzigt economie Red Dead Online
0

Reacties op: Dit zijn de winnaars van de Tech Awards 2018

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.