Overzicht
Black Friday

Hier vind je straks alle Black Friday-deals voor gaming

Pc, PlayStation, Xbox, Switch en meer!

Geschreven door Gamer.nl Deals op
Binnenkort barst het los met de Black Friday-deals en wij zetten de scherpste aanbiedingen natuurlijk voor je op een rijtje. We verschillende pagina's voor pc-gaming, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Nintendo Switch. In dit overzicht vind je de links naar alle individuele pagina's, mooi makkelijk op één plek!

Op dit moment zijn er nog geen Black Friday-aanbiedingen, maar deze druppelen de komende dagen ongetwijfeld binnen. Houd deze pagina's in de gaten voor de laatste deals!

Pc-games en hardware

Op het gebied van hardware en pc-gamen valt er op Black Friday zoals gewoonlijk een hoop te halen. Naast (digitale) games, kan je hier ook terecht voor eventuele deals voor monitors, toetsenborden, muizen en andere producten om jouw leven als pc-gamer te verbeteren.

Hier vind je de beste Black Friday Deals voor pc en hardware.

pc

PlayStation 4

De PlayStation 4 gaat al een tijdje mee en daarom is de kans op goede deals alleen meer groter! In ons overzicht vind je de goedkoopste games, maar ook scherp prijsjes voor consoles en accessoires.

Hier vind je de beste Black Friday Deals voor PlayStation 4.

PlayStation 4 Pro

PlayStation 5

De PlayStation 5 is pas net uit en de console zelf is helaas moeilijk verkrijgbaar. In ons overzicht gaan we daarom op zoek naar de goedkoopste games, maar ook naar accessoires voor de kersverse console.

Hier vind je de beste Black Friday Deals voor PlayStation 5

Xbox One

Net als de PlayStation 4, gaat de Xbox One ook al flink wat jaren mee. Om deze reden zijn er ook meer dan genoeg aantrekkelijke deals te vinden voor de console van Microsoft.

Hier vind je de beste Black Friday Deals voor Xbox One

Xbox One S All Digital

Xbox Series X en Series S

De Xbox Series X en Series S zijn pas net gearriveerd, maar met een beetje geluk zijn er al een aantal mooie titels en misschien zelfs accessoires in de aanbieding. Een van de twee consoles voor een lager prijsje scoren wordt waarschijnlijk lastig.

Hier vind je de beste Black Friday Deals voor Xbox Series X en Series S.

xbox

Nintendo Switch

De Nintendo Switch zit middenin zijn levenscyclus en heeft genoeg leuke games. Het probleem is vaak alleen dat ze nogal duur blijven. Misschien wordt Black Friday wel dé dag om een pareltje op de kop te tikken.

Hier vind je de beste Black Friday Deals voor Nintendo Switch.

Nintendo Switch

Gamer.nl wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen om deze website te kunnen verbeteren.

Dit artikel delen:

Lees meer

Black Friday-deals: Nintendo Switch Cyberpunk 2077-spelers kunnen nagels en tanden vormgeven
0

Reacties op: Hier vind je straks alle Black Friday-deals voor gaming

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.