Overzicht
NK Gaming

Bekijk de eerste resultaten van het NK Allround Gaming

Ben jij de beste

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Gisteren begon de eerste kwalificatieronde van het NK Allround Gaming! In een drie uur durende strijd konden deelnemers zoveel mogelijk kwalificatiepunten opsparen. Inmiddels hebben we de eerste twee finalisten van de grote finale en is het voorlopige klassement bekend!

Het NK Allround Gaming en de eerste qualifier worden mede mogelijk gemaakt door Bol.com, PlayStation en SteelSeries. Lees hier wat dit betekent.

Het NK Allround Gaming is het grootste kampioenschap in gaming van Nederland. Iedereen kan meedoen, ook als je de eerste kwalificatieronde hebt gemist. Er zijn namelijk nog eens vier kwalificatierondes waar je je nu voor kan inschrijven! Voor meer informatie over het NK Allround Gaming, klik hier.

De winnaars van Qualifier #1

De twee spelers die de meeste punten hebben weten te halen gaan direct door naar de grote finale die LIVE gespeeld wordt in de Esports Nederland Game Arena op 26 mei. De eerste twee finalisten zijn nu bekend. Van harte gefeliciteerd!

Eerste plek: Vensi25

Prijs: SteelSeries Arctis Nova 7-headset & PlayStation 5 Dualsense-controller

Tweede plek: Renzoo342
Prijs: SteelSeries Arctis Nova 1-headset & PlayStation 5 Dualsense-controller

Hoogtepunten

Tijdens de eerste qualifier waren er weer prachtige goals gescoord en geweldige reddingen gemaakt. Onder het grijpende commentaar van Tjeerd Lindeboom en Thiadrik Toldersma werden we vertoefd met fantastische gameplay. Hieronder kan je alle gemiste hoogtepunten terugkijken. Wil je de volgende qualifier live meemaken? Dit kan op het Twitch-kanaal van Power Unlimited. De volgende qualifier draait om behendigheid in Fall Guys en begint 29 maart om 19:00. Je kan je hier inschrijven voor de tweede qualifier.

Het klassement

Door mee te doen aan de qualifiers van het NK Allround Gaming spaar je punten op. Als je niet een eerste of tweede plek hebt weten te bemachtigen, maak je nog steeds kans op een plekje in de grote finale. Alle punten die je hebt gescoord bij de vijf qualifiers worden bij elkaar opgeteld. Daaruit komt dan een klassement. De top 10 van alle vijf de qualifiers gaan door naar de grote finale, samen met de 10 finalisten van elke qualifier! Het huidige klassement gaat als volgt:

NK Gaming

Qualifier #2 begint over twee weken

Klaar voor de volgende qualifier? Deze start woensdag 29 maart. De ranking wordt gereset, maar vrees niet! Wij hebben je punten van qualifier opgeslagen en je gescoorde punten van Q2 worden bij die van Q1 toegevoegd. Je kan je nu alvast aanmelden voor de tweede qualifier! Klik hier om je in te schrijven.

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft legt handelsmerk voor 'Ender Dragon' vast Finale Los Santos Drugs Wars voor GTA Online nu beschikbaar
0

Reacties op: Bekijk de eerste resultaten van het NK Allround Gaming

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.