Overzicht
watch dogs legion

Alle Watch Dogs Legion-edities op een rijtje

Met welke editie sla jij je al hackend een weg door Londen?

Geschreven door Rodney Feteris op
Watch Dogs Legion is bijna uit en dat betekent dat we al hackend Londen helemaal onveilig gaan maken. Wat we van de game zelf kunnen verwachten is inmiddels wel duidelijk, maar er zijn veel verschillende edities van de game te koop. Moet je nou voor die Standard Edition of toch voor de Collectors Edition gaan? Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij alle verschillende edities van Watch Dogs Legion op een rijtje gezet.

Standard Edition

De standaard editie van Watch Dogs Legion is eigenlijk precies dat: je krijgt alleen de game zelf zonder aanvullende content. Niks mis mee, want de speelervaring is uiteindelijk waar je de game voor koopt. Aanvullende content zoals de Season Pass is altijd nog later aan te schaffen. Wil je dus eerst kijken of de game iets voor jou is, overweeg dan om de Standard Edition te halen. De Standard Edition kost €59,99 voor PlayStation 4 en Xbox One.

De Standard Edition bevat:

- Watch Dogs: Legion (Game).

Watch Dogs Legion Editions content

Gold Edition

De Gold Edition is een trede hoger dan de Standard Edition en daardoor krijg je ook iets meer content voorgeschoteld. Bij aanschaf van de Gold Edition krijg je niet alleen de game Watch Dogs: Legion, maar ook automatisch toegang tot de Season Pass. Met de season pass ben je meteen verzekerd van aanvullende content als extra verhaalmissies, vier unieke personages en je krijgt ook nog eens de Complete Edition van de originele Watch Dogs cadeau. Win-win voor echte Watch Dogs-fans dus. De Gold Edition schaf je aan voor €94,99 voor PlayStation 4 en Xbox One.

De Gold Edition bevat:

- Watch Dogs: Legion (Game)
- Season Pass

Watch Dogs Legion Gold Edition content

Ultimate Edition

Bij aanschaf van de Ultimate Edition krijg je alles van de Gold Edition, maar ook nog eens toegang tot de ‘Ultimate Pack’. Dit uitbreidingspakket geeft toegang tot nog meer speelbare personages, een valutabooster voor de solo-modus en verschillende cosmetische voorwerpen als maskers. Ook krijg je met de Ultimate Edition uiteraard automatisch toegang tot de Season Pass en alle voordelen die hierbij komen kijken. De Ultimate Edition heeft een prijs van €109,- voor PlayStation 4 en Xbox One.

De Ultimate Edition bevat:

- Watch Dogs: Legion (Game)
- Season Pass
- Ultimate Pack

Watch Dogs Legion UltimateEdition content

Collector's Edition

Voor de echte verzamelaar sluiten we af met de Collector’s Edition. Bij aanschaf van deze editie krijg je naast de game en aanvullende content ook een hele hoop toffe goodies, zoals een steelbook en een verzamelaarsdoos. Ook het beeldje van het Ded Coronet-masker lijkt een item te zijn die de echte verzamelaars aan hun collectie toe willen voegen. Voor de ultieme Watch Dogs-fans is de Collector’s Edition het overwegen waard. De Collector’s Edition kost €179,99, maar is op dit moment helaas uitverkocht.

De Collector’s Edition bevat:

- Watch Dogs: Legion (Game).
- Season Pass
- Ultimate Pack
- Beeldje 'Ded Coronet'-masker.
- Direct toegang tot het 'Ded Coronet'-masker in de game.
- Dubbelzijdige propagandaposter.
- Drie stickers.
- Exclusieve steelbook.
- Verzamelaarsdoos.

Watch Dogs Legion Collector's Edition content

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation Plus-games november bekend, PS5-spelers krijgen Bugsnax Part time Ufo, Tropico 6 en meer naar Nintendo Switch
3

Reacties op: Alle Watch Dogs Legion-edities op een rijtje

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Ichabod

  • 28 oktober 2020 18:07
  Wat ziet die game er slecht uit, wel interessant om als alles verschillende personages te spelen

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Ryme

  • 29 oktober 2020 11:40
  Als het goed is krijg ik het spel vandaag binnen. Zin an!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  CHILLOZZ

  • 29 oktober 2020 13:01
  Dat masker hadden ze eigenlijk zo moeten maken dat je hem ook als headset stand zou kunnen gebruiken dat zou wel gaaf geweest zijn.. Maar is ook wel een pittig serieuze prijs.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.