Overzicht
Favorieten van de Redactie

Alle Favorieten van de Redactie op een rij

Nog iets gemist?

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
We hebben een fantastisch gamejaar achter de rug en hebben allemaal volop games gespeeld dit jaar. Naast de gezamenlijk gekozen Top 25 van 2018 en de Top 100 van 2019 vertellen Gamer.nl-redacteuren in deze rubriek individueel over hun favoriete games van 2018. In dit overzicht vind je alle artikelen die die rond de jaarwisseling zijn verschenen.
Favoriet van de Redactie
https://gamer.nl/artikelen/favorieten-van-de-redactie/gran-turismo-sport-is-nog-altijd-een-grootheid-onder-de-racegames/

Hopelijk hebben jullie genoten van de Favorieten van de Redactie. Laat vooral een reactie achter met jouw favoriete game van 2018, vooral als die niet in bovenstaand lijstje staat! Laten we hopen dat deze rubriek over een jaar weer gevuld is met titels van dit kaliber.

Dit artikel delen:

Lees meer

Dataminers vinden vermoedelijk nieuw dlc-personage voor Super Smash Bros. Ultimate Rebellion Developments koopt TickTock Games
1

Reacties op: Alle Favorieten van de Redactie op een rij

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Undefused

    • 4 januari 2019 10:05
    Ondanks me vastloper en dus nog niet uitgespeeld is Dragon Quest 11 de game waar ik me het beste mee heb vermaakt dit jaar, maar ook met Hollow Knight, Tomb Raider, Spiderman, GT sport, Dead Cells, Mario Kart, Halo Wars 2, Guacamelee 2, Forza Horizon 4 en nog veel meer games heb ik dit jaar een hoop fun mee gehad! We hebben niks te klagen qua game aanbod!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.