Mark Calaway, voornamelijk bekend als The Undertaker, is de enige van de door ons beschreven showworstelaars die nog worstelt. Hij is wel korte periodes inactief geweest ten gevolge van blessures, maar na zijn laatste verwonding in 2008 heeft hij weer gewoon de draad opgepakt.

The Undertaker heeft wel zijn karakteristieke duistere outfit met de grijze handschoenen achter zich gelaten. Dit oude 'Deadman'-personage, gebaseerd op een begrafenisondernemer uit een oude westernfilm, is waarmee hij bekend werd. Wanneer hij dit personage speelde voelde hij geen pijn. Tegenstanders konden hem wel verslaan, maar hij reageerde niet op hun klappen of schoppen.

In het begin van zijn carrière voerde hij nog de naam Cain The Undertaker, maar al snel werd dit afgekort tot het pakkende The Undertaker. Onder die naam verwierf hij ook faam onder het grote publiek. Kenmerkend voor The Undertaker is zijn duistere en ruige stijl. Niet alleen binnen de ring, maar ook daarbuiten draagt hij dit uit. Zo heeft hij verschillende skeletten en andere obscure tatoeages op zijn lichaam staan. Misschien minder duister, maar nog wel ruig, is de tatoeage met de naam van zijn vrouw Sara in zijn nek. Naast de tatoeages die zijn lichaam sieren houdt hij ook van andere wilde dingen als metal-muziek en motors. Hij bezit verschillende Harley Davidsons en West Coast Choppers, eentje speciaal voor hem gemaakt door Jesse James, de baas van West Coast Choppers.

Zijn duistere kant weerhield The Undertaker er niet van om af en toe toch aan de kant van de goede worstelaars, de 'faces' mee te vechten. Maar over het algemeen was hij tijdens zijn carrière toch hoofdzakelijk een 'heel' of slechterik. Tijdens deze carrière veroverde hij verschillende grote titels. Zo zette hij een keer het WWF hardcore-kampioenschap op zijn naam en vier keer het normale WWE-Kampioenschap. Hij won zelfs zes keer het WWE Tag Team-kamioenschap.

In tegenstelling tot Hulk Hogan en The Rock heeft The Undertaker geen carrière gemaakt als acteur. Hij heeft een enkele keer in een film of een serie gezeten, maar er staan geen grote rollen op zijn CV. Daarentegen zijn er wel verschillende rollen en personages op hem gebaseerd. Een karakter in de Bollywood-film Khiladiyon Ka Khiladi is op hem geïnspireerd, net als de verschillende spin-offs in stripboeken. Chaos Comics heeft bijvoorbeeld een Undertaker-comic uitgegeven en is er een novel van pocket Books, Journey into Darkness, waarin The Undertaker voorkomt.

Hoe lang hij nog door wil vechten is niet bekend, maar voor zijn levensonderhoud is hij niet meer alleen van worstelen afhankelijk. Zo zit hij samen met zakenpartner Scott Everhart in de onroerend goed. In 2007 werd hun eerste gebouw ter waarde van circa 2,1 miljoen euro afgebouwd. Al moet hij als The Undertaker misschien langer doorworstelen dan gepland, want hedendaags in Amerika een pensioen opbouwen met behulp van onroerend goed is niet zo'n heel goed idee.