Call of Duty: Black ops II ligt vanaf 13 november in de winkels, maar de avond ervoor komt Activision al met een evenement om de lancering van het spel te vieren. 

In de Heineken Music Hall te Amsterdam, worden fans getrakteerd op een avond vol entertainment, die uiteindelijk leidt naar het moment waarop alle aanwezigen gewacht hebben: de game direct aanschaffen!

Om 0.00 gaan namelijk de deuren van de Media Markt tegenover de HMH open en kunnen aanwezigen Black Ops II direct aanschaffen

 

 

Maar ook voor die tijd is er genoeg te doen. De hele avond staat al in het teken van Call of Duty: Black Ops II. 

Zo treden er op het hoofdpodium verschillende artiesten op, vertonen enkele BN'ers hun Call of Duty-kunsten via Celebrity Battles en worden er ook nog enkele toernooien georganiseerd voor de professionele Call of Duty-spelers.  

Tot slot wordt de HMH voor de gelegenheid omgetoverd tot een locatie die rechtstreeks uit Black Ops 2 lijkt te komen. 

 

 


Kijk jij ook uit naar de release van Black Ops II en wil je de avond ervoor bij dit feestje zijn? Dat kan! Gamer.nl is een van de officiële partners van het launch event en heeft 125 x 2 tickets om weg te geven. Wil je er ook bij zijn, klik dan op de onderstaande knop om kans te maken op twee tickets voor jou en een vriend(in). Inschrijven kan tot en met 4 november.

 

Deze prijsvraag is gesloten. Winnaars krijgen de tickets per e-mail toegestuurd.

 

Adobe Flash-speler ophalen