Vul het onderstaande formulier in om je in te schrijven. Word je uitgekozen, dan ga je op 20 maart om 20:00 samen met 47 andere spelers naar Club Panama in Amsterdam om uit te maken wie mag afreizen naar Los Angeles. Rapper Negativ is ook aanwezig op het toernooi en gaat ook mee naar de internationale finale.

 

In Amsterdam strijd je in Call of Duty: Advanced Warfare op de Xbox One voor de felbegeerde prijs. Er zijn 48 deelnemers en de eerste ronde bestaat uit drie maps, waarin je Free For All (12 spelers) speelt. Uiteindelijk blijven er 12 spelers over die de finale spelen.

Kom jij als beste speler van het toernooi uit de bus, dan ga je naar de Los Angeles om het Call of Duty Championship 2015 bij te wonen! Je vliegt 26 maart naar LA en volgt daar het toernooi dat van 27 tot en met 29 maart 2015 wordt gehouden. Op 30 maart vlieg je weer terug. Houd er dus met werk of school alvast rekening mee dat je rond die tijd in het zonnige LA kan zitten!

We maken op 13 maart bekend wie er meedoet aan het toernooi. Als je wint, krijg je een Golden Ticket voor het kampioenschap in Los Angeles. Om kans te maken moet je minstens 18 jaar oud zijn en beschikken over een geldig paspoort.

 

Fill out my online form.