Best low budget: Acer Windows 8.1 64-bit

Deze Acer wordt geleverd met een 1.5 GHZ Quad Core processor. Het is verrassend klein, waardoor het gemakkelijk is om er plek voor te vinden. Hiermee kan je iedere game redelijk spelen en voor een prijs van € 289,00 kan je moeilijk om meer vragen.

Meeste waar voor je geld: Hewlett Packard Desktop Envy Phoenix 810-102ED

Als je op zoek bent naar een pc met een goede prijs/kwaliteit verhouding is deze HP voor jou. Met een Intel Core i7-4470 processor en 8 GB werkgeheugen, kan je genieten van de mooiste graphics zonder dat het begint te haperen. Dat alles voor een krijg je al voor € 1.395,00.

Best Customisable: Hewlett Packard Envy 700-301nd PC

De HP Envy 700 wordt geleverd met een i7-4790 processor, waardoor het aardig wat kan hebben. De basis is al een goede pc op zich, maar daarnaast kan het ook nog gemakkelijk worden aangepast. Hiermee kan je uiteindelijk de ultieme Game pc samenstellen. De pc is al te krijgen vanaf € 915,00 maar je kan het natuurlijk zo duur maken als je wilt door hier en daar een upgrade te doen.

Best Newcomer: CyberPowerPC Fang Trinity

De Fang Trinity gemaakt door CyberPowerPC, lijkt meer op een futuristisch ruimteschip dan een pc. Maar het is meer dan een mooi plaatje; de specs mogen er ook wezen. Met een Intel Core i7-4790K processor en een Nvidia GeForce GTX 980M grafische kaart, kan je ieder spel op de allerhoogste setting spelen zonder dat de performance eronder leidt. De prijs zal in de oploop van de release bekend gemaakt worden.

Best Overall: Digital Storm Bolt II

Deze Steam Machine, uitgebracht door Digital Storm, was de allereerste pc die op SteamOS draaide. De Bolt II is natuurlijk meer dan een mooi plaatje; met een GTX 780 Ti grafische kaart en een gigantische 16 GB werkgeheugen wordt ‘Ultra’ de nieuwe standaard setting. Het is in verschillende uitvoering op de website van Digital Storm te verkrijgen.

Dit artikel is niet geschreven door de Gamer.nl-redactie, maar door een externe partij.