Overig
Versus Rocket league

Kijk vanaf 15:00 uur mee met Versus: Rocket League!

Live vanaf de redactie

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Om 15:00 uur vandaag start er weer een nieuwe editie van Versus, met deze keer wederom Rocket League. Met als grote verschil: dit is de eerste editie van Versus Rocket League in onze zoektocht naar een kampioen! Jij kan natuurlijk live meekijken via Twitch, dus doe dat vooral en we zien je in de chat!

Je hebt het afgelopen half jaar meerdere Versus toernooien langs zien komen. Zo hebben we meerdere FIFA toernooien gehad, en ook Hearthstone, Smite en Street Fighter passeerden de revue. Maar veruit de meeste en enthousiaste respons kwam van Rocket League spelers en kijkers, een populaire eSports game die nog steeds sterk groeit.

Daarom gaan we de inzet verhogen! We starten de Versus Rocket League Kampioenschappen, twee voorrondes in december (eentje vanmiddag, en de andere volgende week om 15:00) waarin de beste teams zich kunnen plaatsen voor de finales in januari. En de winnaar zal door ons worden ondersteund! Dat wil zeggen dat we ons best gaan doen om sponsors te regelen voor het team, waardoor het makkelijker wordt gemaakt om eventueel naar toernooien te kunnen, betere equipment kan worden geregeld en natuurlijk de top in Rocket League te bereiken. We zijn al met meerdere partners in gesprek.

Als onze kampioen uiteindelijk is gekozen, is het natuurlijk niet klaar, want kampioenen zijn er om onttroond te worden! We beginnen daarom volgend jaar met een Rocket League competitie, waarin een seizoen lang wordt gestreden om een plek in de volgende kampioenschappen. Waarvan de winnaar dus onze nieuwe kampioen wordt!

Versus Rocket League

Dit artikel delen:

Lees meer

Conan O'Brien speelt Battlefield 1 PlayStation 4-demo van Nier: Automata komt deze maand
1

Reacties op: Kijk vanaf 15:00 uur mee met Versus: Rocket League!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Zuurstof

    • 9 december 2016 11:50
    Helaas nooit in kunnen komen, maar met de volgende Smite PS4 versus ben ik van de partij:-)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.