Spore-presentatie

In aanloop naar de release van Will Wrights evolutiegame Spore, verscheen eerst een editor waarin het mogelijk was om zelf creaturen te maken. In een presentatie vraagt Wright of er toevallig iemand in de zaal zit die "ervaring" heeft als alien, waarna Williams (hij speelde de alien Mork in de tv-serie Mindy & Mork) het podium op wordt geroepen. Wat volgt is een humorvolle presentatie van waarschijnlijk de leukste feature van Spore. 

Zelda

Robin Williams speelde in recentere jaren in verschillende Nintendo-reclames. Onder meer om Ocarina of Time 3D te promoten, maar ook andere Zelda-games.

Robin Williams over zijn hobby

Via een Reddit AMA vertelde Robin Williams uitgebreid over zijn hobby. Zo liet hij onder meer weten dat hij de nieuwe Call of Duty even niet ging spelen omdat het vreemd voelde door zijn eigengemaakte trips naar onder meer Irak en Afghanistan. In dezelfde AMA ga hij aan groot fan te zijn van onder meer Portal. Williams was onder meer fan van Warcraft 3 en ook Half-Life. Bij Jimmy Fallon vertelde hij meer over zijn hobby, die hij zelf omschrijft als een 'cyber addiction'.