Overig

Gezocht: Videocontent producer

Versterk het team van Gamer.nl, Power Unlimited en InsideGamer

Geschreven door Redactie Gamer.nl op

Reshift Digital, de marktleider op het gebied van games media, zoekt een videocontent producer voor al haar videoproducties.

Het videoteam bestaat uit jou en twee stagiairs waar je leiding aan geeft. Je draagt zorg voor de videoproductie van de game-redacties en de andere videoactiviteiten binnen Reshift.

Opnames vinden in-house plaats in onze studio, op de redactie of op locatie (binnen- en buitenland).

Voor de gamesmedia Power Unlimited (pu.nl), InsideGamer en Gamer.nl produceren we wekelijks meerdere korte en langere video’s.

We zoeken iemand die naast het zelfstandig uitvoeren van producties, ook een visie heeft over online video.De gamesindustrie is snel, jong en innovatief; wat vandaag werkt is morgen al oud, dus we verwachten een scherpe en grensverleggende instelling.

Binnen de dagelijkse videoproducties is meer dan voldoende ruimte om nieuwe ideeën te proberen en invulling te geven aan de ontwikkeling van nieuwe en bestaande formats.

Wat zoeken wij?

- Je hebt al enkele jaren video producties gedraaid en gemonteerd

- Je kan zelfstandig video items filmen, monteren en produceren

- Ervaring met regisseren

- Affiniteit met games is een pre

- Ervaring Adobe CC (Premiere, Photoshop, After Effects)

- Je hebt een rijbewijs b

- Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wil jij samen met ons de beste videocontent gaan produceren, stuur dan een mail met je CV, motivatiebrief en je portfolio naar michiel@gamer.nl met als onderwerp Vacature Videocontent producer.