Nieuws

Gamer.nl Podcast 14

'Verplichte internetverbinding maakt Need for Speed beter'

Geschreven door Gijs Scheltens op
Joe is terug! Hij wil meteen wat rechtzetten over de verplichte internetverbinding voor Need for Speed: dat is namelijk helemaal niet zo erg. Ook laat hij weten wat verfshooter Splatoon ervan weerhoudt om de perfecte game te zijn.

Alle onderwerpen in de podcast op een rij:

02:59 - Need for Speed vereist internetverbinding 
13:39 - Fifa 16 krijgt vrouwenteams 
26:13 - Twitch gaat spellen met Adult Only-beoordeling weren 
35:19 - 'Splatoon is niet zo fantastisch als had gekund'
47:25 - Ron speelt nog steeds Destiny
52:59 - Erik duikt weer in 'grote' spellen met Dragon Age Inquisition

De podcast is te beluisteren via iTunes, YouTube, of direct te downloaden. Je feedback is erg welkom, laat je commentaar achter in een iTunes-recensie zodat we een betere podcast kunnen maken!

Vragen stellen kan ook: laat je vraag achter in een reactie onder dit bericht, of stuur een mailtje naar erik@gamer.nl. Wie weet komt jouw vraag terug in aflevering 15 van de podcast! De Gamer.nl Podcast is opgenomen met headsets van Turtle Beach.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bandai Namco toont free-to-play Wii U-game Project Treasure 'Lego Universe was flop door dure penis-detectie'
4

Reacties op: Gamer.nl Podcast 14

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  DarkRuleR

  • 1 juni 2015 11:16
  @Ron, op alle Xbox One's waar jij met jou gamertag inlogt heb je toegang tot al je digitaal gekochte games, inclusief de Savegames.
  Ga je op bezoek bij een vriend en heb je geen zin om te wachten tot dat de game daar gedownload is dan kun je de game van je Xbox One naar een externe USB 3.0 HDD kopiëren en de HDD mee nemen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Cornish

  • 5 juni 2015 16:13
  Dat laatste deel wist ik nog niet! Handig!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Exalian

  • 1 juni 2015 11:18
  Joe, dude, echt, ga je verdiepen in de game voor je er over praat. Sinds wanneer moet een game een bepaald aantal personen nodig hebben om goed te zijn? "Iets van 12 spelers""6 tegen 6"…heb je uberhaubt wel opgelet bij de game?? De game is gemaakt voor 4 tegen 4! Waarom heeft volleyball maar 6 spelers? Nep zeg, want voetbal heeft er wel 11!

  Dit komt echt over alsof je de game zelfs tegen je zin in hebt aangezet en al bevooroordeeld was. Dit is ook in je toon te horen.
  Ik hoor je niets zeggen over hoe smooth het speelt, 60fps zonder lag! Is dat niet het allerbelangrijkst bij een online shooter?? Het speelt zo smooth, dat als men had gezegd dat ik met bots had gespeeld, dat ik het geloofd had!
  Volgens jouw beredenering zou elke game dus hetzelfde moeten zijn om het leuk te maken?

  Gelukkig heb je nog collega's die je hier op wijzen. Net zoals de chatfunctie inderdaad een keuze was! Ten eerste wil je niet dat volwassenen en kids samen chatten. En ga aub niet zeggen dat men daar een mute knop voor hebt! Die knop wordt vaker gebruikt dan dat voicechat gebruikt wordt. En EERST moet je je irriteren aan anderen, voordat je die mute knop gaat gebruiken. Nee, geen goed idee.
  Nintendo denk, zoals je collega's zeggen, wel aan de kids die dit ook willen spelen. En jij hebt het meteen over kids van 12, maar hoe zit het dan met de kids van 5 tot 12 die ook willen gamen?? Wij zijn vroeger opgegroeid met Nintendo, en nu laten ouders ook hun kids opgroeien met Nintendo, omdat zij inderdaad wel nadenken over het gamen van jonge kids.
  Maar daarnaast is de game helemaal ontworpen om zonder te communiceren alles te kunnen overzien op de Gamepad. De potjes zijn veel te kort om strategie te kunnen toepassen. Je wilt gewoon echt niet dat iemand anders jou gaat vertellen wat je moet doen in die 3 minuten. Het gaat niet om op elkaar te schieten, maar om het level met verf te vullen. Je ziet precies op je Gamepad waar dit nodig is en waar niet. Je ziet waar je teammates zijn, en je kan daar met een druk op de knop naartoe jumpen. Eindelijk dus een game waar de Gamepad optimaal gebruikt wordt, en dan gaat men weer zeiken dat je die beslissingen via voicechat wilt doen.
  Dit is GEEN Call of Duty waar je wint door de hoeveelheid kills!
  Kijk….en hierdoor gaat dus de games industrie naar de klote: mensen die alleen maar hetzelfde willen. Kijken naar wat een game niet heeft, en niet kijken naar wat de game wel is. De Mariokart onder de shooters!
  Owja, en Mariokart8 is ook online zo'n kut game zonder voicechat, toch?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Exalian

  • 1 juni 2015 11:27
  Ron, laat Joe maar lullen. Hij vergelijkt vast ook GranTurismo met Mariokart. :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.