De E3 show is zo leuk omdat er zoveel nieuwe aankondigingen gemaakt worden. Maar soms is door de bomen het bos niet meer te zien. In plaats van verward rondsurfen op het internet, kun je nu bij de samenvattingen van de E3 show terecht hier op Gamer.nl.

Elke dag vatten we samen wat het belangrijkste nieuws van de E3 show is. Zo krijg je een goed overzicht van alle nieuwe games, impressies, screenshots en video's die beschikbaar zijn. Elke dagelijkse samenvatting wordt constant geupdate tot de volgende dag aanbreekt. Dan kun je bij de volgende samenvattingen terecht.

Klik hier voor de samenvatting van dag 0Klik hier voor de samenvatting van dag 1Klik hier voor de samenvatting van dag 2Klik hier voor de samenvatting van dag 3 Klik hier voor de samenvatting van de Microsoft persconferentieKlik hier voor de samenvatting van de Nintendo persconferentieKlik hier voor de samenvatting van de Sony persconferentie Klik hier voor de samenvatting van de EA persconferentieGamer.nl speelden en filmden ook een heleboel games. Hieronder een overzicht van al het exclusieve materiaal dat je van ons tijdens de E3 show hebt gekregen. Alpha Protocol (preview)Animal Crossing: City Folk (preview)Bayonetta (preview)Bloederig brok gameplay Dead Space (video)Bioshock (PS3) (preview)Borderlands (preview)Borderlands interview (video)Champions Online (preview)Co-op modus in Resident Evil 5 (video)Co-op modus van Gears of War 2 (video)Fable 2 (preview)Fat Princess (preview)Final Fantasy XIII in beeld (video)Fracture (preview)Fracture graaft kuil voor ander (video)God en slimme mensen spelen Spore (video)Het nieuwe Xbox 360 Dashboard (video)Je eigen pad kiezen in Fallout 3 (video)LEGO Batman: The Videogame (preview)LittleBigPlanet (preview)Mad World (preview)Resistance 2 (video)Rocken met Miyamoto in Wii Music (video)Star Wars: The Clone Wars (preview)Star Wars: The Force Unleashed (preview)Ultiem sociaal in nieuwe Animal Crossing (video)Van dak tot dak in Mirror's Edge (video)Wii Music (preview)