Nieuws

De Formule 1 en Racegames-Special ligt nu in de winkel

Nu bij de lokale supermarkt en sigarenboer

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Het Formule 1-seizoen is losgebarsten en heel Nederland hoopt natuurlijk dat Max Verstappen flinke concurrentie gaat bieden voor Hamilton en Vettel. Om te vieren dat de F1 weer gestart is, ligt er nu een nieuwe Special in de winkels waarin racegames en F1 centraal staan.

De Formule 1 en Racegames-Special ligt nu in de betere boekhandels en in dit 124 pagina’s dikke blad vind je allerlei infotainment over oude en nieuwe racegames en natuurlijk Formule 1. We nemen even wat hoogtepunten met je door.

Het benoemen van de vijftig beste racegames ooit gemaakt, dat kan je alleen overlaten aan de redacties van Power Unlimited, InsideGamer en Gamer.nl. Onder leiding van Wouter Brugge hebben deze drie redacties de koppen bij elkaar gestoken en kwamen ze met een fantastische lijst van de beste racekrakers door de jaren heen.

Naast deze ultieme lijst bespreken we ook de beste racetitels op mobiele platforms, kijken we naar de meest invloedrijke F1-titels ooit en duiken we in de geschiedenis van F-Zero. Hiernaast vind je een grote hoeveelheid F1-plezier in de Special, met een uitgebreid stuk over Max Verstappen en een agenda van F1 2017.

Dit artikel delen:

Lees meer

The Elder Scrolls Online een week gratis speelbaar Mojang lanceert Minecraft Marketplace
0

Reacties op: De Formule 1 en Racegames-Special ligt nu in de winkel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.