Nieuws

Advertorial: powerbanks te koop voor een volle smartphone

Handig voor Pokémon Go

Geschreven door Redactie Gamer.nl op

Wij hebben speciaal voor de intensieve smartphonegebruiker de vrijheid genomen om powerbanks te testen tijdens ons Pokémon GO-evenement in Haarlem op 13 juli.

Zoals inmiddels bekend is slurpt het spelen van games op smartphones in rap tempo hele batterijen leeg. Een krachtpatser van een powerbank is daarom geen overbodige luxe en ideaal als je bijvoorbeeld achter die zeldzame pokémon aan zit in Pokémon Go. Hieronder kun je zien wat de bevindingen zijn van de door ons geteste powerbanks.

PNY, T2600

De eerste powerbank is de T2600. Om de powerbank te gebruiken moet deze bij eerste gebruik opgeladen worden. Deze powerbank heeft gelukkig niet veel tijd nodig en is binnen 2,5 uur volledig klaar voor gebruik. Wanneer er drie blauwe lampjes branden is de T2600 volledig opgeladen. Je kunt vervolgens je smartphone één keer helemaal opladen met de T2600. De powerbank is niet te groot en met een gewicht van slechts 62 gram prima in je zak te stoppen. Erg handig om er eentje bij je te hebben en ongestoord aan de slag te gaan met games op je smartphone.

PNY, CL51

De CL51 is de grote broer van de T2600. Het belangrijkste verschil is het feit dat de de CL51 maar liefst twee smartphones tegelijk helemaal op kan laden. Op die manier kun je zowel jezelf als een vriend(in) uit de brand helpen. Ook deze powerbank moet je eerst opladen. Met behulp van een kleine LED-indicator kan je als gebruiker aflezen of het maximale batterijniveau is bereikt. Dit duurt wel wat langer aangezien de capaciteit van de CL51 een stuk groter is. Van 0 naar 100 procent duurt in totaal 7 uur, maar dan kun je er ook een tijdje mee vooruit en 3 smartphones volledig opladen. Deze powerbank is twee keer zo zwaar als de T2600. De bouwkwaliteit voelt daardoor wel iets beter aan dan bij de T2600. De CL51 is geschikt voor zowel smartphones als kleine tablets.

We hebben er nog veel meer, die we zelf nog niet hebben kunnen testen. Check hier de geteste en andere powerbanks!

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon Go Plus-accessoire in eerste instantie alleen voor iPhone Star Wars Battlefront krijgt offline modus en Death Star-uitbreiding