Oproep
gamer

Op Verzoek: Wat zou jij graag willen lezen?

Op Verzoek keert terug

Geschreven door Jari Klapwijk op
In de rubriek Op Verzoek schrijven de stagiairs van Power Unlimited en Gamer.nl over de onderwerpen die jij graag wil lezen. Max van Ekelenburg en ondergetekende droppen iedere week een polletje met vier verschillende onderwerpen en dan is het aan jullie om te bepalen waar wij induiken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Square Enix nog steeds in overleg Microsoft over Xbox-versie Final Fantasy 14 De lanceringstrailer van Call of Duty: Vanguard is uitgebracht
2

Reacties op: Op Verzoek: Wat zou jij graag willen lezen?

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Aerofox81

  • 18 oktober 2021 14:20
  Misschien niet on topic maar ik zou wel eens wat meer willen lezen over geluid (effecten) en toepassing van surround in games. In reviews wordt daar vaak nauwelijks op in gegaan. Ik speel sinds kort Horizon zero dawn op de PC (jaja nu pas) en het viel me op hoe gaaf dat de geluidseffecten zijn, explosies die je hoort weggalmen (schokgolven) in de verte, hele diepe bassen van grote machines en goed surround. Terwijl sommige games nogal vlak zijn. Wat betreft Horizon zou ik best eens wat inside informatie willen zien hoe dat het tot stand gekomen is bij Guerrilla games, want ik ga er vanuit dat ze dat bij Forbidden west minstens net zo goed gaan doen :-)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Vogeltje

  • 18 oktober 2021 16:54
  Ik heb gestemd op de nutteloze accessoires. Hoe moeilijk een achievement is, lijkt mij iets te relatief. In principe zijn het ook wel onderwerpen die al vaak genoeg elders terugkomen.

  Het lijkt mij erg leuk om onderbouwde stukken te lezen van jullie (inclusief stagiaires). Ik denk dat je daar als schrijver veel van kunt leren, door juist je mening te geven, die goed te onderbouwen en er ook nog eens boeiend leesvoer van te maken.

  Wat het ook gaat worden in de einduitslag, vind ik het wel een erg leuk idee om het (weer) op de site te zien.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.