Oproep
ROG Fortnite Community Dag

Reminder: Kom langs voor Fortnite en pizza tijdens de ROG-Community Dag!

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Wil jij bewijzen dat jij een Fortnite-koning bent of heb je gewoon zin om bij ons te komen gamen en een paar pizza's weg te werken? Geef je dan op voor de ROG-Community Dag op dinsdagmiddag/avond 27 november!

In samenwerking met ROG willen we jullie de kans geven om van 16.00 's middags tot 20.00 's avonds te laten zien wat jij in huis hebt in Fortnite. We nodigen dan acht mensen uit om hier op de redactie op krachtige gamingdesktops (de ROG STRIX GD30 met PG258 24,5 inch e-sports-schermen) het tegen elkaar op te nemen.

ROG Strix GD30

Naast dat jullie tegen elkaar gamen, geven we je ook de kans om te spelen tegen Yarasky! De bekende YouTuber is namelijk ook aanwezig en maar al te graag bereid om het tegen jullie op te nemen. En om het helemaal spannend en fun te maken, vallen er ook nog eens flink wat V-Bucks te winnen.

Het gaat dus een hele toffe, maar vooral gezellige dag worden. Wil je langs komen? Vul dan onderstaand formulier in en geef aan of je een vriend of vriendin mee wilt nemen. Misschien zien we jou dan dinsdag 27 november. Je krijgt op donderdag 22 november te horen of je dinsdag langs kunt komen.

Fortnite