Oproep

Help ons groeien en vul wekelijks de Ask Gamers Anything-enquête in

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Door wekelijks een vragenlijst uit te zetten via de websites van Gamer.nl en Power Unlimited hopen wij inzicht te krijgen in wat jullie bezighoudt. Door jullie interesses en bezigheden te bestuderen kunnen wij maatwerk leveren wat betreft video’s, teksten en andere content.

Via een kleine vragenlijst in te vullen blijven we in direct contact met jullie en kunnen we wegblijven van paywalls en andere verdienmodellen waar wij niet achter staan. Om onze integriteit en gratis content te kunnen blijven waarborgen, moeten we dus andere oplossingen vinden om inkomsten te genereren. Oplossingen die aansluiten op onze visie, want uiteindelijk is onze mening niet te koop.

Waarom doen we dit?

Een betaalde video van de nieuwste uitbreiding van Assassins Creed: Valhalla is tof, maar alleen als wij dat zelf ook vinden. Dat geldt ook voor een gesponsord Level Up-toernooi van Warzone of speciale Monster Hunter Rise-stream om de lancering te vieren.

Voordat wij met een partner in zee gaan, moet het voor ons duidelijk zijn of het interessant isvoor de community. Verder maken we steeds meer gebruik van affiliate-inkomsten, dat zijn die linkjes die jullie doorverwijzen naar een productpagina van een retailer. Wij krijgen dan een klein percentage over de aankoop wanneer je iets koopt via deze link. Het is wel zo handig als deze linkjes verwijzen naar voor jullie relevante producten. Zo kunnen we enigszins een win-win situatie creëren. 

Uiteindelijk komt het dus neer op het volgende vraagstuk: Wat vinden wij interessant, en wat vindt onze community interessant. Daar kunnen we op een vrij gemakkelijke manier achter komen, namelijk met het afnemen van een wekelijkse vragenlijst, genaamd Ask Gamers Anything. 

Waarom zou ik meedoen?

Buiten het feit dat vraagjes klikken de vingers warmhoudt, kunnen wij de uitkomsten van de vragen gebruiken om hier wekelijks een artikel van te maken op PU.nl. In de alinea hierboven hebben we al even kort uiteengezet waarom heb interessant is voor ons, maar het is ook leuk voor jullie om inzicht te hebben in de interesses van de bezoekers van Gamer.nl en PU.nl. Alle verkregen informatie blijft uiteraard anoniem, maak je daar dus vooral geen zorgen om.

Wat gebeurt er met de data?

Geen zorgen, op persoonlijk niveau gebeurt er helemaal niets met jouw informatie. De data blijft namelijk in handen van onze uitgever, Reshift Games. Verder worden de resultaten gebruikt voor analyses en algemene conclusies. Dat betekent dat er niets wordt bijgehouden en dat er geen cookies worden geplaatst. Daarnaast staat het het invullen van de enquête los van jouw gebruikersaccount op onze platformen. Uiteindelijk komt dit hele verhaaltje neer op één boodschap: Je helpt ons enorm door wekelijks het vragenlijstje in te vullen! Onze dank is groot.

Dit artikel delen:

Lees meer

Grand Theft Auto 5 staat vanaf morgen op Xbox Game Pass Battletoads-maker werkt aan 'geliefde en gevestigde IP'
4

Reacties op: Help ons groeien en vul wekelijks de Ask Gamers Anything-enquête in

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  MoodyBanter

  • 7 april 2021 08:21
  Leuk initiatief en ook ingevuld, alleen zie ik nog niet hoe de enquete van deze week de nieuwswaarde gaat veranderen. Maar we zullen t zien

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  HunterSeeker

  • 7 april 2021 08:32
  @MoodyBanter omdat ze dan gericht reclame naar je kunnen sturen zodat je wat koopt van de aanbieder van de reclame.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MoodyBanter

  • 7 april 2021 08:42
  @HunterSeeker haha, ik werk in de online marketing, daar prik ik zo doorheen. Al heb je wel gelijk inderdaad. Maar ergens hoop je dat er ook meer uit de enquete zal komen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  misjnoe

  • 7 april 2021 17:35
  De vraag 'Heb je een next-gen console kunnen scoren?' had nog wel wat antwoordcategorieen kunnen gebruiken of op zijn minst een anders, namelijk. Ik mis bijvoorbeeld 1). nee, en heb ook geen interesse 2).ja, maar ik weet nog niet welke van de twee 3). ja, ik heb beiden, 4). nee, ik wil beiden etc. Nu forceer je mensen te kiezen voor een antwoord wat strikt genomen niet waar hoeft te zijn waardoor je enquete een vertekend beeld geeft.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.