Oproep
Warzone.jpg

Doe mee met het grote Call of Duty Warzone Toernooi!

En win mooie prijzen!

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
In samenwerking met zustersite Power Unlimited organiseren we een Warzone-toernooi op Level Up! Na twee ontzettend gezellige Fifa-toernooien is het tijd om de horizon te verbreden en daarom kunnen jullie volgende week de krachten meten in Call of Duty Warzone. Verwacht prijzen en een live-verslag op het Twitch-kanaal en natuurlijk voor een goede berg gezelligheid.

Via het competitieve community platform Level Up kun je volgende week donderdag meedoen aan een van de eerste Warzone-toernooien in Nederland. De perfecte gelegenheid om je skills eens flink op de proef te stellen en je team naar een overwinning te dragen. Verzamel dus je vaste trio en schrijf je in voor het Warzone toernooi van volgende week donderdag.

Hoe gaat dat toernooi in zijn werking?

Omdat het simpelweg onmogelijk is om alle deelnemende teams in 1 server te krijgen, pakken wij dit toernooi net even wat anders aan. We delen het toernooi op in drie rondes van 45 minuten. In elke ronde krijg je een unieke clantag en de kans om een zo hoog mogelijke score neer te zetten en naar ons op te sturen. Als na de ronde alle scores zijn verzameld, kun je zien hoe jouw team het heeft gedaan ten opzichte van de andere deelnemers. Na drie rondes weten we welke teams hebben gewonnen en krijgen ze een leuk prijsje opgestuurd.

Puntentelling

Iedere ronde heb je met je team 45 minuten de kans om een goed resultaat neer te zetten. Gedurende dit tijdsbestek mogen teams zoveel potjes starten als ze willen, maar van slechts één van deze potjes mag de score en de eindklassering worden ingestuurd. De puntenverdeling voor je prestaties gaat als volgt:

Een win telt voor 15 punten. Plaats 2-5: 9 punten. Plaats 6-10: 7 punten. Plaats 10-15: 5 punten. Plaats 15-20: 3 punten. Plaats 20-30: 1 punt. Daarnaast levert iedere kill één punt op.

Live-verslag

Uiteraard wordt het toernooi uitgezonden via het Power Unlimited Twitch-kanaal. Zorg er dus voor dat je die open hebt staan, dan ben je niet alleen op de hoogte van de status van het toernooi, maar kan je alles vragen wat je dwars zit. Bovendien kan je meekijken naar het gestuntel van het PU All Star-team, bestaande uit gebruikelijke gastheren Tjeerd, Cody en JP.

Wil je je graag aanmelden? Dat kan! Ga direct naar pu.nl/levelup en schrijf je in met een team van drie. Mocht je nog vragen hebben, kun je die stellen in #levelup op de PU Discord. Mocht je meer willen weten over Level Up dan kun je hier een handig overzicht vinden over ons competitieve community platform.

Dit artikel delen:

Lees meer

Red Dead Redemption 2 komt naar Xbox Game Pass De Beste Gamedeals van de Week: The Division 2 en Mega Man 11
1

Reacties op: Doe mee met het grote Call of Duty Warzone Toernooi!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • a.vlahovljak@gmail.com

    • 24 april 2020 00:26
    Alleen PC of ook op PS4? En indien je ook op de PS4 mee kunt doen, moet je dan crossplay aanzetten?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.