Oproep

Doe mee met het afstudeer-onderzoek van zusterwebsite Power Unlimited

En maak kans op een Bol.com-bon van 20 euro

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Laat ik mij eerst even voorstellen: mijn naam is Rawien Ramdien, student aan de Fontys Academy for Creative Economy in Tilburg, aangenaam! Ik ben op dit moment druk achter de schermen van Power Unlimited bezig met mijn afstudeeronderzoek. En wát een vette plek om dit te doen (net een jongensdroom die uitkomt). Maar ondanks dat ik mijn onderzoek bij PU doe, doe ik het net zo goed voor jullie!

Voor mijn onderzoek ben ik op dit moment aan het kijken naar onze gebruikers die zich over het internet bewegen. Het is daarbij belangrijk voor mij om te weten hoe jullie online media consumeren. Lezen de Gamer.nl (& PU)-gebruikers nog dagelijks het laatste nieuws via onze website of wordt deze behoefte vervuld via sociale media? Het is voor onze zusteronderneming Power Unlimited (en ons) dan ook erg belangrijk om hier achter te komen, zodat wij weten waar wij met onze content focus op moeten leggen.

Jullie zouden mij enorm helpen door aan dit onderzoek mee te doen. Door middel van deze enquête kan ik in kaart brengen op welke kanalen wij ons moeten focussen en hoe de redactie jullie het beste kan bereiken. De enquête neemt ongeveer 10 á 15 minuten in beslag en je kunt hem hier invullen.

Om jullie te bedanken willen wij er ook wat voor terugdoen. Daarom verloten wij onder de respondenten die meedoen een Bol.com-cadeaubon ter waarde van €20,-. Door je e-mailadres aan het einde van de enquête achter te laten, maak je automatisch kans op de tegoedbon. Daarnaast worden de gegevens volledig anoniem verwerkt én worden de e-mailadressen alleen gebruikt voor het verzenden van de prijs.

Bedankt voor het meehelpen,

Rawien