Oproep
rainbow six siege

Doe mee aan de Rainbow Six: Siege Predator Cup!

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Onze fijne collega's van Power Unlimited organiseren weer een tof toernooi met Level Up, het competitieve community platform. Deze keer kun je meedoen aan een Rainbow Six: Siege toernooi: de Predator Cup. Schrijf je met je team in en strijd mee om toffe prijzen tegen onder andere de PU All Stars.

Na het succes van de Fifa- en Warzone-toernooien, is er nu besloten om het eens over een andere boeg te gooien. Daarom kun je je vanaf nu met je team opgeven voor de Predator Cup, een Rainbow Six Siege (pc) toernooi. Wil je graag weten wat Level Up precies is en hoe het werkt? Lees hier meer over Level Up.

Deze keer hebben we de handen ineen geslagen met Predator om er een leuk feestje van te maken en kunnen we leuke prijzen beschikbaar stellen. De deelnemende teams strijden om een prijzenpot van €500 en natuurlijk zorgt Predator ook voor toffe Predator gear.

rainbow six siege

Uiteraard doen ook dit toernooi de PU All Stars mee, die deze keer bestaat uit Cody, Tjeerd, Youtuber en streamer Egbert, de beste commentator van Nederland: Toldersma, en een geheime mystery player, die alle ins en outs van Rainbow Six: Siege kent... De Predator Cup start op 25 juni, dan wordt de poulefase gespeeld vanaf 19:00 's avonds. Op 26 juni begint de knock-out fase en weten we wie de eerste Rainbow Six: Siege kampioen van Level Up wordt!

Als jij mee wilt doen, schrijf je dan met je team in op Level Up. Mocht je vragen hebben of nog mensen zoeken voor je team, kun je terecht op de Power Unlimited Discord, klik vervolgens op de Level Up emoji om in de Level Up channels te komen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bekijk hier om 01:00 uur de EA Play-presentatie Aanraders voor het Steam Game Festival zomer 2020
0

Reacties op: Doe mee aan de Rainbow Six: Siege Predator Cup!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.