Opinie

Zo veel nieuws, dat kun je bijna niet bevatten - Gamer.nl-Podcast 150

De Game Awards en PlayStation Experience

Geschreven door Erik Nusselder op
Het jaar is dan wel bijna afgelopen, maar er is genoeg te bespreken deze week. Tijdens de Game Awards zijn weer een hoop games aangekondigd en geteased, en ook bij de PlayStation Experience was er genoeg om enthousiast van te worden.

Ron en Erik bespreken alle aankondigingen, van Bayonetta 3 tot die teaser van From Software (Bloodborne 2??). En natuurlijk hebben we het ook over games waar we meer van hebben gezien, zoals Death Stranding en Detroit.

Je kunt de podcast hier direct downloaden, luisteren via Soundcloud, Stitcher, of je abonneren op allerlei podcastapps, zoals iTunes. Vragen of opmerkingen kun je mailen naar Erik, of je laat hieronder een reactie achter!

Dit artikel delen:

Lees meer

Street Fighter 30th Anniversary Collection aangekondigd Reload: De Blob
2

Reacties op: Zo veel nieuws, dat kun je bijna niet bevatten - Gamer.nl-Podcast 150

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Daeda

  • 11 december 2017 10:29
  PS, Ron, gefeliciteerd met 10 jaar redactielid van Gamer.nl zijn. Ik kreeg mijn welkomstmailtje destijds op 6 december 2007, dus ik geloof dat dat van jou ook ergens in deze week binnen kwam. Op naar de volgende tien dan maar!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • MarkyMark

  • 12 december 2017 10:31
  Yo mannen, leuke podcast weer, fijn dat ze bij de Game Awards en PSX rekening hebben gehouden met jullie 150e podcast (alweer een mijlpaal)!
  En nog even richting Ron: Volgens mij wordt Bloodborne wel redelijk gezien als een van de moeilijkste Soulsborne games. Het is veel sneller dan Dark Souls en een van de eerste bazen (Father Gascoigne) is een van de moeilijkste bazen uit het hele spel. Dark Souls 3 wordt redelijk gezien als de makkelijkste Dark Souls, en als je geduld hebt valt Dark Souls 1 mee.
  Er is trouwens een gerucht dat er op 15 december een aankondiging komt voor een remaster van Dark Souls voor de Switch, misschien een leuk instapmoment!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.