Zo krijg je een code voor Valorant - Gamer.nl Podcast 276

Zo krijg je een code voor Valorant - Gamer.nl Podcast 276

Ron probeert al dagen lang tevergeefs een bètacode voor Riots nieuwe shooter Valorant te bemachtigen. Verder: virtueel sporten en problemen met de negende consolegeneratie.

Watch on YouTube

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of stuur Erik een mail.

Luister en speel mee met de Boekloze Boekenclub, deze maand is de Uncharted-serie aan de beurt. Te vinden op ons Patreon-kanaal.

Onderwerpen:

02:05 - Valorant
22:48 - Virtueel sporten
28:48 - Problemen met de negende consolegeneratie
39:07 - Vraag: Welke game zou je uit je geheugen wissen en opnieuw spelen?
41:29 - Wat hebben we gespeeld?

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Voor mij duurde het 3 dagen om een key te krijgen. Maar heb je een bron waarin vermeld staat dat je geluid aan moeten hebben staan om in aanmerking te komen? Ik heb namelijk de stream ter alle tijden muted gehad.

0
test

@IamRocky De stream zelf? Of het tabblad/venster/de system settings? Want het gaat om de stream zelf, die mag niet gemute zijn.

0

@Aldodilly dan heb ik denk ik twitch gewoon uitstaan in mijn volumemixxer. Succes verder voor een key. Het is een heerlijke game

0
test

Je krijgt ook niet echt een key. Via je Twitch account krijg je een notification dat je geselecteerd bent en dan kan je vervolgens de beta installeren en met je Riot account inloggen. (Je moet die 2 linken om kans te maken) Zelf had ik in een tweede browser 4 streams aanstaan op mute en was rustig bezig met andere dingen. Op de 4e dag (denk na ongeveer 40 streamen) kreeg ik een notificatie dat ik geselecteerd was.

0
test

@NrFive De uren worden geteld in maar een stream tegelijkertijd, helaas. Maar gefeliciteerd met de beta!

0
test

@Aldodilly aaah ok, ik volgde de kudde aan reddit-reacties :) Maar dank! Spel is leuk, maar tot nu toe niet echt speciaal. Voelt erg als CS:GO aan met wat extra abilities (die je koopt) en als extraatje kan gebruiken.

0

Aanbevolen voor jou