'Wolfenstein Youngblood is een stap terug' - Gamer.nl Podcast 237

'Wolfenstein Youngblood is een stap terug' - Gamer.nl Podcast 237

Wolfenstein Youngblood is licht teleurstellend na het fenomenale tweede deel. Verder bespreken Ron en Erik Fire Emblem Three Houses, Death Stranding en een nieuwe generatie Pokémon.

Watch on YouTube

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of stuur Erik een mail.

Deze week ook een nieuwe aflevering van de Ron en Erik Podcast op Patreon!

Onderwerpen:

15:22 - Sigma
19:34 - Fire Emblem Three Houses
32:41 - Wolfenstein Youngblood
46:45 - Death Stranding
54:48 - Pokémon

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Fenomenale tweede deel? Hebben jullie het daarmee over het imo zwaar teleurstellende The New Colossus? Die game was in mijn optiek zoveel slechter dan The New Order. Het begin was geweldig met veel karakterisatie van personages etc maar het zakte halverwege echt als een kaartenhuis in elkaar met repetitieve gameplay/missies en een verhaal dat echt nergens heen gaat en ronduit onaf aanvoelt. De game was echt 90% van de tijd iets dat als opbouw aanvoelde en op het moment dat de climax moet plaatsvinden, in de vorm van een boss battle of epische verhaalafsluiting, zomaar ineens afgelopen was.

0

Ik vind alle wolfenstein games geweldig, lekker bruut knallen.. deze is ook zeker leuk en vooral als je samen met iemand speelt die ook een beetje goed is.

0

Aanbevolen voor jou