Opinie

We kunnen niet wachten op Cyberpunk 2077 - Gamer.nl Podcast 190

‘Oh mijn god, geef het gewoon nu’

Geschreven door Erik Nusselder op
Het internet stond even op z’n kop: de langverwachte gameplaybeelden van Cyberpunk 2077 staan online. Ron en Erik vinden er wat van. En naast een serieus onderwerp, duiken ze ook nog even wat luchtige game-nieuwtjes in.

Het is een weekje na de Gamescom, maar blijkbaar weerhoudt dat ontwikkelaars en uitgevers er niet van om te blijven verrassen. Voor Erik schuilt een grote verrassing in de onthulling van Streets of Rage 4. Ron wordt pas echt enthousiast als ’t over EA gaat: zelden ergerde hij zich zo aan een uitgever. En dat kan ook fijn zijn, zo geeft hij aan.

Zoals altijd kun je de podcast direct downloaden, luisteren via Soundcloud of je abonneren via allerlei podcastfeeds, zoals iTunes. Heb je een vraag voor de podcast, laat dan hieronder een bericht achter of stuur een mail naar Erik.

Maar nog leuker is het om lid te worden van ons Discordkanaal! Daar kun je chatten met Ron en Erik, en tientallen andere luisteraars. Meld je hier aan!

Dit artikel delen:

Lees meer

Travis Strikes Again: No More Heroes komt in januari 2019 uit State of Mind is een sciencefictionthriller vol interessante thema's
1

Reacties op: We kunnen niet wachten op Cyberpunk 2077 - Gamer.nl Podcast 190

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    armilo-theus

    • 3 september 2018 23:23
    Wat heeft Ron nog steeds geen Witcher gespeeld tjonge jonge. Cyberpunk word GOTY.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.