The Last of Us 2 verdient een 10 - Gamer.nl Podcast 284

The Last of Us 2 verdient een 10 - Gamer.nl Podcast 284

Veel Sony-nieuws deze week, met als hoogtepunten de href="https://gamer.nl/artikelen/overzicht/al-het-nieuws-van-de-playstation-5-presentatie-verzameld/">PS5-onthulling</a> en <a href="https://gamer.nl/artikelen/review/the-last-of-us-part-2-is-een-meesterwerk/">The Last of Us Part 2</a>. Verder: Sega's plan om arcades om te toveren tot clouddienst en de games voor de PS5.

Watch on YouTube

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of stuur Erik een mail.

De Ron en Erik community groeit gestaag, naast de Discord hebben we een Minecraft-server en kun je voor een kleine bijdrage extra podcasts luisteren!

Onderwerpen:

00:00 - Sega-nieuws
08:15 - PlayStation 5-onthulling
43:26 - The Last of Us Part 2

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik vraag me af of TLOU2 nu goed gaat verkopen... ikzelf wacht op de ps5 remake, en zal dus nu niet hijdragen een de verkoops statistieken... als iedereen zo denkt zullen de verkopen tegenvallen.

0
test

@ebiker de pre-orders gaan volgens Sony hard, dus ik denk dat het wel mee zal vallen.

0
test

@ebiker Oh is er al een remake aangekondigd?

0

@ebiker Als meer mensen zoals jij die dat ook zouden doen, is dat een groter succes uiteindelijk. Dat zijn mensen die investeren in een nieuwe console, wat weer het kopen van eventuele nieuwe games met zich mee brengt.

0
test

@ebiker Ik denk dat TLOU2 enorm goed zal verkopen maar ook ik ga liever dit spel spelen op de PS5 en gezien mijn backlog aan games kan ik makkelijk wachten

0

@StormFox precies, plus de remake op de ps5 zal hoogstwaarschijnlijk de game of the year versie zijn met all DLC erbij...

0
test

@ebiker Dit is voor mij nooit echt een optie geweest. De game is zo lineair als wat. Ik denk dat de PS4 Pro een geweldige ervaring kan neerzetten. Ik sluit mijn PS4 graag af met een enorme klaller. Op de PS5 komen genoeg goede games uit. Ik ben nu deel 1 aan het spelen en daarna ga ik zeker verder met deel2!

0
test

@ebiker ik persoonlijk heb destijds met tlou1 ook gewacht tot de ps4 uit kwam. Wacht liever tot ik het spel in volle glorie kan spelen. Zelfde ga ik doen met cyberpunk al kijk ik daar wel echt GIGANTISCH naar uit en is het wachten moeilijk, schaf hem pas aan zodra ik m'n series X in huis heb. Hoop stiekem nog op een console release in oktober dus hoef dan maar een maandje te wachten 😇 wishful thinking hehe

0
test

@ebiker Of er echt een remake komt, valt nog te bezien natuurlijk. Spel is (voor 99% zekerheid) sowieso speelbaar op de PS5 i.v.m. backwards compatbile. Ik betwijfel dus of er wel een remaster gemaakt wordt. Wellicht een upgrade/patch zodra je de PS4-game in je PS5 stopt...

0

@ebiker Ik verwacht dat hij wel goed zal verkopen. Door deel 1 zijn er enorm veel fans die interesse hebben in het vervolg. Deze game heeft op dit moment ook vrij weinig concurrentie als je kijkt naar wat er nog meer uitgebracht wordt deze maand en wat er uitgebracht is de laatste maanden. Ik zou zelf niet wachten op de PS5 versie (een PS5 remake komt er sowieso niet), het verschil zal best wel klein zijn. De framerate zal net wat beter zijn, en het zal er iets beter uitzien, alsof je hem op Ultra speelt i.p.v. op High.

0

De hype rondom deze game is momenteel enorm. Heb echter ook op youtube wat reviews gezien die minder enthousiast zijn. Ik ken de leaks en ben daarom zeer sceptisch. Ik wacht rustig de user reviews en de review van Angry Joe af. Ik geloof echt wel in jouw objectiveit hoor Erik maar veel kritiekpunten voornamelijk mbt het verhaal en de wat verouderde gameplay doen mij zeer twijfelen over de kwaliteit van de game. Ik denk nog steeds dat deze game veel kritiek gaat krijgen van de community als die uit is. Net als de nieuwe Star Wars trilogie. Hoge review cijfers maar de fanbase verachtte het.

0
test

@Imsco Pala Ik denk dat er een hoop mensen zijn die al hebben besloten dat ze hem niet leuk gaan vinden, dus waarschijnlijk heb je gelijk

0
test

@ErikNus Goede reactie. Die mensen zullen er meer dan genoeg zijn. Maakt niet uit wat er gezegd wordt. Het is niet goed. Dat werkt trouwens twee kanten op. ;)

0

@ErikNus Ik snap wat je zegt hoor. Het is ineens erg populair en tegendraads om te haten op tlou. En ben zelf ook niet helemaal wars van vooringenomenheid. Ooit zal ik deze game wel spelen, wellicht binnen nu en 2 weken als ik hem toch in een opwelling koop en anders ooit een keer als mijn backlog uitgedroogd is. Op het moment dat ik dan van de game geniet ben ik de eerste om mijn ongelijk ruiterlijk toe te geven. En ik hoop van harte dat ik ongelijk heb.

0

@ErikNus ik hoop ook dat het goed is. Ik heb de leaks gelezen en gezien dus ik twijfel

0

Aanbevolen voor jou