Opinie

Super Smash Bros Ultimate is de ultieme Smash - Podcast 204

Super Smash, Epic Store en de Game Awards

Geschreven door Gijs Scheltens op
Thijs mag eindelijk losbarsten over Super Smash Bros Ultimate, dat groter en beter dan ooit is. Verder: de Game Awards en een berg gamenieuws.

Beluister deze aflevering via iTunes, Spotify, Stitcher, Soundcloud of als mp3. Laat een reactie achter, mail Erik of join onze Discord als je een vraag of onderwerp voor de volgende aflevering hebt.

Onderwerpen:

01:57 - Super Smash Bros. Ultimate
27:34 - Epic Store
39:12 - The Game Awards
39:27 - Outer Worlds
40:40 - Dragon Age
42:48 - Crash Team Racing
44:35 - Far Cry New Dawn
46:04 - Mortal Kombat 11
47:19 - Marvel Ultimate Alliance 3
48:24 - Anthem
49:12 - Psychonauts 2
52:08 - Hades
53:16 - Wat hebben we gespeeld?
58:09 - Game Awards-winnaars

Dit artikel delen:

Lees meer

Derde episode The Walking Dead: The Final Season komt in januari Vraag het de expert: De derde ronde antwoorden over pc-gaming
2

Reacties op: Super Smash Bros Ultimate is de ultieme Smash - Podcast 204

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Neotech

  • 10 december 2018 08:25
  Ik vind dit verre van de ultieme ssb. De fighters zijn soms extreem moeilijk te unlocken en voor iemand die dit spel voornamelijk met iemand anders speelt al net zo slecht is is de lol er al snel af. Op deze manier speel je nooit als rob bijv. Ook zijn sommige moves een beetje verpest zoals de bom van link

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Jumpman

  • 10 december 2018 10:04
  @Neotech de characters speel je om de 10 minuten een vrij in een normaal potje smash dus ze zijn alles behalve moeilijk te unlocken, alleen kost het enige tijd. Wil je perse met rob spelen moet je even geduld hebben. Heb je problemen om ze te verslaan ga dan de uitdaging opnieuw met ze aan met een ander character. Sommige zijn wat efficiënter heb ik gemerkt, beetje experimenteren kan geen kwaad.

  De bom van link is een ander verhaal. Zaterdag zou ik het zeker met je eens zijn geweest maar een vriend van mij speelt altijd met link en heeft zich die bom eigen gemaakt. Hij is er nu een stuk dodelijker mee, juist omdat hij de bom nu kan sturen qua ontploffing. t klote ding kan zodoende ook een stuk door het level heen stuiteren of gelanceerd worden door een harde slag of trap. Daarbij is de ontploffing range groter zo kijkt het.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.